haktan aslan
80+
- Katılım
- 3 Mayıs 2024
- Mesajlar
- 26
- Reaksiyon skoru
- 4
İyi akşamlar, msi b650 gaming plus wifi anakartımın bios'unu güncellemem gerekiyor fakat güncelleme dosyasını nasıl bulacağımı bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz?
teşekkür ederim hocam hallettimmodeli tarayıcıya yazdığında en yukarıya çıkan msi ın resmi sitesine girip destek kısmından indirebilirsin, anlatıcı video da mevcut.
Buradan da kontrol edebilirsin eski versiyonları da bu attığım en güncel hali.![]()
AM5 AGESA/UEFI/BIOS List | SMU AM5/AM4 Table Old
docs.google.com
paylaştığınız bios msi tarafından geri çekildi.modeli tarayıcıya yazdığında en yukarıya çıkan msi ın resmi sitesine girip destek kısmından indirebilirsin, anlatıcı video da mevcut.
Buradan da kontrol edebilirsin eski versiyonları da bu attığım en güncel hali.![]()
AM5 AGESA/UEFI/BIOS List | SMU AM5/AM4 Table Old
docs.google.com
Ben yüklemiştim hala bir sorunla karşılaşmadım aynı anakart.paylaştığınız bios msi tarafından geri çekildi.
hangi verisyonu yükeldiniz? memory context restore açarsan hızlanır. memory context restore ile birlikte power down ayarını da enable yap.agalar biosu güncelledim ram hızlarını da 6000mhz'ye yükselttim fakat bilgisayarın açılması çok uzun sürüyor hız yükseltiminden sonra nedeni nedir?
https://tr.msi.com/Motherboard/B650-GAMING-PLUS-WIFI/support en üsttekini yükledim. o dediğinizi nasıl ve nereden açacağım?hangi verisyonu yükeldiniz? memory context restore açarsan hızlanır.
biosta arama kısmına yazın bulursunuz. her iki ayarı da enable yapın. 16 saniye filan sürer açılışhttps://tr.msi.com/Motherboard/B650-GAMING-PLUS-WIFI/support en üsttekini yükledim. o dediğinizi nasıl ve nereden açacağım?
hocam ryzen 7 7800x3d, amd 7900xtx sapphire nitro+ viper 24gb, corsair 6000mhz 32gb sistem bu şekilde 16 saniye çok fazla değil mi bu sistem için, ssd'de 990pro 2tb 7400/6900, yani normalde de 10 saniyeden aşağıda açılmıyor nedir sebebi?biosta arama kısmına yazın bulursunuz. her iki ayarı da enable yapın. 16 saniye filan sürer açılış