Çözüldü✓ MSI B850 Gaming Plus MSI Mag B850 Tomahawk Max yerine değiştirmeli miyim ?

Phovix

80+
Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar merhaba, iyi günler. 2 gün önce MSI 850 Gaming Plus anakart aldım fakat internette bazı videolar görünce şüphede kaldım. Tomahawk önerenleri görünce, sizce iade edip değiştirmeli miyim yoksa şu anki anakartta kalmalı mıyım? Tek M.2 SSD kullanmayı düşünüyorum, şu an 2 TB'lık. Tabii ileride sistemimi yükseltirsem eklemeyi düşünebilirim. Farkları nelerdir, sizce geçilmeli midir? Bilgilendirseniz sevinirim.

seni şüphede bırakan durum ne
Bir video da görmüştüm bi adam sistem topluyordu 100 bin bandın da b850 anakartlarını gösteriyordu bence üstüne 2 3 k daha ekleyip tomehawk geçseniz daha iyi olur dedi orta segment olarak geçiyormuş sanırım tomehawk msi b850 gaming plus giriş ve orta alt segment kalıyormuş sanırım o yüzden bi sorayım dedim çok bi farkı var mi varsa nelerdir geçilmeli midir diye

Arkadaşlar merhaba, iyi günler. 2 gün önce MSI 850 Gaming Plus anakart aldım fakat internette bazı videolar görünce şüphede kaldım. Tomahawk önerenleri görünce, sizce iade edip değiştirmeli miyim yoksa şu anki anakartta kalmalı mıyım? Tek M.2 SSD kullanmayı düşünüyorum, şu an 2 TB'lık. Tabii ileride sistemimi yükseltirsem eklemeyi düşünebilirim. Farkları nelerdir, sizce geçilmeli midir? Bilgilendirseniz sevinirim.
Msi Mag Tomahawk kullanıyorum diğerlerinden + olarak sağlamlığıyla öne çıkıyor. Seni şüphede bırakan nedir

Msi Mag Tomahawk kullanıyorum diğerlerinden + olarak sağlamlığıyla öne çıkıyor. Seni şüphede bırakan nedir
B850 Gaming Plus'ı iade edip diğerine geçmem gerekip gerekmediğini öğrenmek için bu konuyu açtım. Aradaki 2-3 bin lira farkı da verebilirdim, sadece merak ettim.

B850 Gaming Plus'ı iade edip diğerine geçmem gerekip gerekmediğini öğrenmek için bu konuyu açtım. Aradaki 2-3 bin lira farkı da verebilirdim, sadece merak ettim.
Sağlamlık arıyorsan geç bence almışken iyisi olsun. Tasarımı da șık

geçmeni önermem. Tek fark 2 faz ve 1 m2 slotu. Yani değmez , 2-3kya m2 ssd alarak mevcut anakraıtna takabilirsin 3 m2 slotu destekliyordur.Gereksiz harcama olur anakartlart zaten sağlam. Üstünde depinmedikçe.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mouse kulaklık klavye gibi yerlere bütçeni aktarıp daha iyi ekipman alabilrisin.

geçmeni önermem. Tek fark 2 faz ve 1 m2 slotu. Yani değmez , 2-3kya m2 ssd alarak mevcut anakraıtna takabilirsin 3 m2 slotu destekliyordur.Gereksiz harcama olur anakartlart zaten sağlam. Üstünde depinmedikçe.
Şöyle bir durum söz konusu, b850 Gaming Plus anakartını 8900 TL'ye satın aldım. Şimdi Tomahawk sürümüne baktığımda en ucuz haliyle 11 bin TL civarında olduğunu görüyorum. Zaten bilgisayarı gaming amaçlı kullanıyorum. Samsung 990 Pro 2TB bir SSD almayı planlıyorum ve bunun yeterli olacağını düşünüyorum. İşlemcim AMD Ryzen 7 9800X3D, ekran kartım ise 9070 XT.

Şöyle bir durum var ki, ben B850 Gaming Plus'ı 8.900 TL'ye almıştım. Şimdi baktığımda Tomahawk modelinin en uygun fiyatı 11.100 TL olarak görünüyor. Zaten bilgisayarı gaming odaklı kullanıyorum. Bir adet Samsung 990 Pro 2TB almayı düşünüyorum; bunun yeterli olacağını düşünüyorum. İşlemcim ise AMD Ryzen 7 9800X3D.
Hocam bütçe varsa siz kaliteden kısmayın Tomahawk iyidir

Bütçe konusunda bir problem yok hocam. Bu forumda Gaming Plus önerdikleri için şimdi almak nasip oldu, zaten 2 gün oldu alalı. İade etme hakkım varken bir sorayım dedim.
Nerden aldım anakartı kutusundan çıkardın mı kullandın mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,506
Üyeler
184,012
Son üye
-oflu-
Geri