Arkadaşlar pc topluyorum anakarttan araştırmaya başladım. Bu iki anakart arasında kaldım forumlarda iki kartıda övenlerde var kötü diyenlerde var çok kararsız kaldım hangisini almamı tavsiye edersiniz ?
Son düzenleme:
Peki sebebi nedir ? Daha mı stabil çalışıyorŞahsen asusu tercih ederdim
stabil falan filan hikaye aga ASUS ROG diyoruz burada b850 alacaksan daha üstü yok.Peki sebebi nedir ? Daha mı stabil çalışıyor
benim param var ben B850 top model istiyorum diyosan al gitsin ama eğer ben paramı mantıklı harcıycam gereksiz şeylere para vermek istemiyorum diyorsan aşağıdakini al bir şey fark etmez.Peki sebebi nedir ? Daha mı stabil çalışıyor
türkiyede 1000 üzer yok gibi zatenTeşekkür ederim peki asusta ethernet lan hızı 2.5 gbps görünüyor ama tomahawkda 5 gbps lan hızı var gözle görülür bi fark yaratır mı online oyunlarda ?
msi b850 tomahawk kullanıyorum hocam bi sorunu yok memnunum hangısı daha ucuzsa ona bakabılırsınArkadaşlar pc topluyorum anakarttan araştırmaya başladım. Bu iki anakart arasında kaldım forumlarda iki kartıda övenlerde var kötü diyenlerde var çok kararsız kaldım hangisini almamı tavsiye edersiniz ?
İki kart da güzel ama ben uyumluluk sorunlarından ve berbat servis tecrübesinden dolayı Asus'dan uzak duruyorum. Zamanında beni baya uğraştırdılar. Eski bir MSI ve Asus kullanıcısı olarak MSI tercihim. Ayrıca şuan halihazırda Tomahawk max i kullanıyorum gayet stabil ve kaliteli bir anakart. Vatanda gece indirimlerinde 12k civarına inebiliyor.Arkadaşlar pc topluyorum anakarttan araştırmaya başladım. Bu iki anakart arasında kaldım forumlarda iki kartıda övenlerde var kötü diyenlerde var çok kararsız kaldım hangisini almamı tavsiye edersiniz ?
MSI'ında ASUS'unda yazılımları berbat. İkisinide karşılaştırmaya katmamanızı öneririm.Bu iki kartın arasında kalma sebebim iki kartıda övende çok kötü diyende çok asusun servisine armory create yazılımına kötü diyorlar msi ise yazılımına kötü diyorlar yine aynı şekil bide ssd padlere tam değmediği için ısınma problemi var diye okumuştum yabancı forumlarda. Bide rogun yazılımı daha stabil geldi bana ama bilmiyorum hala kararsızım
İkisinden birini seçmem lazım amaMSI'ında ASUS'unda yazılımları berbat. İkisinide karşılaştırmaya katmamanızı öneririm.