Msi b850 tomahawk mı Asus rog strix b850 f mi ?

LeLouch37

80+
Reaksiyon skoru
3
Son düzenleme:
Şahsen asusu tercih ederdim

Peki sebebi nedir ? Daha mı stabil çalışıyor
stabil falan filan hikaye aga ASUS ROG diyoruz burada b850 alacaksan daha üstü yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki sebebi nedir ? Daha mı stabil çalışıyor
benim param var ben B850 top model istiyorum diyosan al gitsin ama eğer ben paramı mantıklı harcıycam gereksiz şeylere para vermek istemiyorum diyorsan aşağıdakini al bir şey fark etmez.

Bu seviyede ki anakartlar genelde göze hitap eder çoğunun donanımı çok iyidir sadece ufak tefek farklılıklar olur ama anakart deyince aklıma ilk asus geliyor o yüzden

Teşekkür ederim peki asusta ethernet lan hızı 2.5 gbps görünüyor ama tomahawkda 5 gbps lan hızı var gözle görülür bi fark yaratır mı online oyunlarda ?

Teşekkür ederim peki asusta ethernet lan hızı 2.5 gbps görünüyor ama tomahawkda 5 gbps lan hızı var gözle görülür bi fark yaratır mı online oyunlarda ?
türkiyede 1000 üzer yok gibi zaten :) hiç bir şey yapmaz yani . O lan portları maksimum 2500/2500 veri aktarımı alır . Bu seni etkileyecek bir şey değil . Bu arada tavsiyem Asus biosta çok daha stabil .

Rog parçalar rog kalitesi bir başka

Arkadaşlar pc topluyorum anakarttan araştırmaya başladım. Bu iki anakart arasında kaldım forumlarda iki kartıda övenlerde var kötü diyenlerde var çok kararsız kaldım hangisini almamı tavsiye edersiniz ?

msi b850 tomahawk kullanıyorum hocam bi sorunu yok memnunum hangısı daha ucuzsa ona bakabılırsın

Arkadaşlar pc topluyorum anakarttan araştırmaya başladım. Bu iki anakart arasında kaldım forumlarda iki kartıda övenlerde var kötü diyenlerde var çok kararsız kaldım hangisini almamı tavsiye edersiniz ?

İki kart da güzel ama ben uyumluluk sorunlarından ve berbat servis tecrübesinden dolayı Asus'dan uzak duruyorum. Zamanında beni baya uğraştırdılar. Eski bir MSI ve Asus kullanıcısı olarak MSI tercihim. Ayrıca şuan halihazırda Tomahawk max i kullanıyorum gayet stabil ve kaliteli bir anakart. Vatanda gece indirimlerinde 12k civarına inebiliyor.

Son düzenleme:
Bu iki kartın arasında kalma sebebim iki kartıda övende çok kötü diyende çok asusun servisine armory create yazılımına kötü diyorlar msi ise yazılımına kötü diyorlar yine aynı şekil bide ssd padlere tam değmediği için ısınma problemi var diye okumuştum yabancı forumlarda. Bide rogun yazılımı daha stabil geldi bana ama bilmiyorum hala kararsızım

Bu iki kartın arasında kalma sebebim iki kartıda övende çok kötü diyende çok asusun servisine armory create yazılımına kötü diyorlar msi ise yazılımına kötü diyorlar yine aynı şekil bide ssd padlere tam değmediği için ısınma problemi var diye okumuştum yabancı forumlarda. Bide rogun yazılımı daha stabil geldi bana ama bilmiyorum hala kararsızım
MSI'ında ASUS'unda yazılımları berbat. İkisinide karşılaştırmaya katmamanızı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,146
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri