arkadaşlar çok aradım bulamadım da msi anakartlarda ultra fast boot diye bi ayar varmı fast boot ve msi fast boot var sadece başka yok varsa bilen hangi bölümde olduğunu söyler mi
anakart : msi b365m pro vdh
anakart : msi b365m pro vdh
bende öyle düşünüyorum gigabyte anakartlarda var da bunlarda varmı diye merak ettim boot sürem çok uzun m2 ssd olmasına rağmen 15 saniye kadar sürüyorultra fast boot özelliği yok diye biliyorum o anakartta.
2000/1000 Hızlarına sahip Bi' M2'ye sahibim. Son açılış sürem yaklaşık 1.5 Saniye.bende öyle düşünüyorum gigabyte anakartlarda var da bunlarda varmı diye merak ettim boot sürem çok uzun m2 ssd olmasına rağmen 15 saniye kadar sürüyor
970 evo plus kullanıyorum 3500 2300 alıyorum malesef 15 saniye.2000/1000 Hızlarına sahip Bi' M2'ye sahibim. Son açılış sürem yaklaşık 1.5 Saniye.
Geçmiş olsun. Bilgim yok Hız probleminiz ile ilgili.970 evo plus kullanıyorum 3500 2300 alıyorum malesef 15 saniye.
hocam bir soru sorucam pc ye bağlı hdd de var hdd yi çıkrdığımda windows açılmıyor yani yok gözüküyor anakartta boot ışığı yanıyor ama sistem ssd ye kurulu2000/1000 Hızlarına sahip Bi' M2'ye sahibim. Son açılış sürem yaklaşık 1.5 Saniye.
bazıları boot manager orada diyor gerçektyende öyle ama bios da 970 evo plus boot kısmında gözükmüyor uefi yapsamda yapmasamda legacy + uefi dede bi ara gözüküyordu alınca yine açılmadı sistem diyorumki hdd yi çıkartıp sistemi tamamen uefi alıp ahci modda temiz bir kurulum yapsm işe yaraar mı ?Geçmiş olsun. Bilgim yok Hız probleminiz ile ilgili.
SSD yerine yanlışlıkla HDD'Ye mi kurdunuz işletim sistemini? C diskine Crystaldiskmark yapın. 200MBden düşük bir değer çıkarsa HDD'ye kurmuşşunuzdur Windowsu.hocam bir soru sorucam pc ye bağlı hdd de var hdd yi çıkrdığımda windows açılmıyor yani yok gözüküyor anakartta boot ışığı yanıyor ama sistem ssd ye kurulu
Mesaj otomatik birleştirildi:
bazıları boot manager orada diyor gerçektyende öyle ama bios da 970 evo plus boot kısmında gözükmüyor uefi yapsamda yapmasamda legacy + uefi dede bi ara gözüküyordu alınca yine açılmadı sistem diyorumki hdd yi çıkartıp sistemi tamamen uefi alıp ahci modda temiz bir kurulum yapsm işe yaraar mı ?
HDD'yi çıkarttıktan sonra SSD üzerinden Windows başlamıyor ise Windows'un SSD'ye kurulu olduğuna emin misin?hocam bir soru sorucam pc ye bağlı hdd de var hdd yi çıkrdığımda windows açılmıyor yani yok gözüküyor anakartta boot ışığı yanıyor ama sistem ssd ye kurulu
bazıları boot manager orada diyor gerçektyende öyle ama bios da 970 evo plus boot kısmında gözükmüyor uefi yapsamda yapmasamda legacy + uefi dede bi ara gözüküyordu alınca yine açılmadı sistem diyorumki hdd yi çıkartıp sistemi tamamen uefi alıp ahci modda temiz bir kurulum yapsm işe yaraar mı ?
evet 160 155 çıkıyor ancak windowsun ssd ye kurulu olduğuna eminim hatta gösteredebilirim ancak neden böyle boot manager orda kurulu olduğu için mi ?SSD yerine yanlışlıkla HDD'Ye mi kurdunuz işletim sistemini? C diskine Crystaldiskmark yapın. 200MBden düşük bir değer çıkarsa HDD'ye kurmuşşunuzdur Windowsu.
evet hocam eminimHDD'yi çıkarttıktan sonra SSD üzerinden Windows başlamıyor ise Windows'un SSD'ye kurulu olduğuna emin misin?
evet hocam eminimHDD'yi çıkarttıktan sonra SSD üzerinden Windows başlamıyor ise Windows'un SSD'ye kurulu olduğuna emin misin?
160-150 mi? HDDye kurmuşşunuz siz.evet 160 155 çıkıyor ancak windowsun ssd ye kurulu olduğuna eminim hatta gösteredebilirim ancak neden böyle boot manager orda kurulu olduğu için mi ?
evet hocam eminim
evet hocam eminim
160-150 mi? HDDye kurmuşşunuz siz.
Siz bi' D diskine crystaldiskmark yapın.