Meter90ss
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 612
- İsim
- Mete C. E.
Valla kurmaya kurduk ama bil bakalım nasıl kurduk…Kanka bu bilgisayarı 3 kez değişime gönderdim üçündrde wndows 11 kurduktan sonra update yapınca mavi ekran aldım. Başka bir forumdan bi çocukla tanıştım oda aynı şeyleri yaşadı. Sen naısl kuruyorsun Windows
Bende illallah ettim iadeye vereceğim yarın umarım sorunsuz gider.
Ve tövbe ettim ryzene,
Chipset dolayısıyla ( tırt ryzen işlemci yüzünden) biosu farklı anakartın onu güncelliyorsun,
Sonra chipset.
Win 11 kurmak zorundasın, win 10 kuruluyor mu? Evet ama buna Windows 10 kuran pc işini bırakmalı,
1) tüm driverlar sadece win 11 uyumlu,
2) nasıl kurarsanız kurun win 10 ile olmadık uygulamada hata veriyor, mavi ekran yiyor,
Özetle, hani çerçöp alıp ‘’ilerleyen zamanda gelecek güncellemeler ile düzelir, gelişir’’ diyenlerin laptopu bu. O kadar para verip bu rezillik çekilmez, çekilmemeli de.
Benim ve alan, öneren herkesin hatası ise şu, insan bir bakar neden sadece hepsiburada satıyor bu ürünü ve belli ürünleri…..
Sonraki durak evkur bu pc için.
Benim iade sebebim ise ryzen 7535’in hoşaf bir işlemci olması, o kadar driver vb. sorunla uğraş sonuç 11400h’den hallice performans.
En kötü makinede 12500 var, o bile delip geçiyor bunu ve piyasa 13500 doluyken bu alınmaz. Rtx 4050ti olurdu, 4060 olurdu içinde 16 gb ram hazır gelirdi bu fiyata belki.
Varsa şansınız basın iadeyi, iade şampiyonu olacak bu makine zaten, o kampanyada yüze yakın sipariş vardı, yorumlar halen 20 olmadı….
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bide bu laptopu en ucuza alanlardanım 26.6k.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve en komik olan ise herkes bunu tn panel zannedip sallıyor, görüntü kalitesi çok iyi,
Mux switch ile benq xl2411k tn ve aoc ga2sae 165 hz va’ya bağladım üstelik hdmi ile.
4000 serisi grafik kalitesi olarak 3070, 2080 ayarında görüntü veriyor ( fps demiyorum)
Daha önce aynı ekranlara 3050, 3060 bağladım onlara göre muazzam kaliteli grafikler.