Öneri msi Clutch gm08 leş sensörü

Berkayturhan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
361
bahsettiğimiz mouse 100-150 lira fiyat bandında satılan bir ürün içindeki bahsedilen sensör ise pixart markasının 3519 sensörü mouseun tasarımı vs. güzel yalan yok ağırlığının ayarlanabilir olmasıda fena değil peki ya sensörü ? gelinde görün nasıl bir sensörmüş.
Adsız.png

Şaka gibi dimi :D? 48ips 10g o çok laf ettiğimiz Rampage in bile en düşük modelleri 66ips 15g lik sensör kullanıyor gerçekten msi ın böyle bir şey yapması çok üzücü :/ öneri adında açmıştım konuyu buda size almamanız konusunda bir öneri olsun.

bahsettiğimiz mouse 100-150 lira fiyat bandında satılan bir ürün içindeki bahsedilen sensör ise pixart markasının 3519 sensörü mouseun tasarımı vs. güzel yalan yok ağırlığının ayarlanabilir olmasıda fena değil peki ya sensörü ? gelinde görün nasıl bir sensörmüş.Alıntıyı görüntüle
Şaka gibi dimi :D? 48ips 10g o çok laf ettiğimiz Rampage in bile en düşük modelleri 66ips 15g lik sensör kullanıyor gerçekten msi ın böyle bir şey yapması çok üzücü :/ öneri adında açmıştım konuyu buda size almamanız konusunda bir öneri olsun.
Çok haklısın bunun yerine Aorus M2 almanız çok daha iyi olacaktır.

Çok haklısın

Bu fiyata mouse öneriniz varmı hocam

Son mouse öneri konusundan görülmüş galiba.

Bu fiyata mouse öneriniz varmı hocam
Aorus M2 indirimlerde 80 TL'ye düşüyor onu alırdım.
Şuan en düşük 120 TL hâla alınır.
Bütçe 170 TL'ye çıkıp eline uyar ise Viper Mini çok iyi tercih olacaktır.
itopya'da indirimlerde 170 TL'ye düşüyor.

bahsettiğimiz mouse 100-150 lira fiyat bandında satılan bir ürün içindeki bahsedilen sensör ise pixart markasının 3519 sensörü mouseun tasarımı vs. güzel yalan yok ağırlığının ayarlanabilir olmasıda fena değil peki ya sensörü ? gelinde görün nasıl bir sensörmüş.Alıntıyı görüntüle
Oha cidden çok haklısın hiç farketmedim almayı düsünüyodum ama karar degistim sanırım almayacagım

Haklısın bazı insanlar sırf msi diye bile öneriyor bu mouse'yi

aynen öyle malesef türk halkı markaya aşırı düşkün :/
Ben bilmediğim zamanlar DPI'a düşmüştüm. Impact II ile G102 arasında kalmıştım. DPI yüksek diye Impact II alacaktım ama kuzenimde de var farklılık olsun diye vazgeçiyordum. Logitech kalitesi iyidir diyordum ama Impact II'nin DPI daha yüksek diyordum.

Keşke DPI yüksek diye Impact II alsaydım.

Ben bilmediğim zamanlar DPI'a düşmüştüm. Impact II ile G102 arasında kalmıştım. DPI yüksek diye Impact II alacaktım ama kuzenimde de var farklılık olsun diye vazgeçiyordum. Logitech kalitesi iyidir diyordum ama Impact II'nin DPI daha yüksek diyordum.

Keşke DPI yüksek diye Impact II alsaydım.
ah be :(

Geri