Neler Yeni

MSI Clutch GM51 Alınır mı?

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Fatih Ayhan
Daha ucuza sensörü yüksek diye çin malı ürünler almak istiyorsan sen bilirsin tabii.
Ben fiyat bandında en iyi mouse'lardan birini almak istiyorum. Sizin önerdiğiniz mouse 1500 TL bütçemin sınırı. Diğer Ajazz AJ199 ise bana 920 TL'ye geliyor düz. Aradaki fiyat farkına değer mi? Yani illa onu alayım bunu alayım demiyorum zaten. Tamamen mouse cahili olarak öğrenmek istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@MuratTheFounderOfGariban Hocam siz ne diyorsunuz? Ne alayım?

Son düzenleme:

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu seviyedeki mouseların hiç birinin sensörünün kağıt üzerindeki değeri normal bir kullanıcı için hiç bir fark yaratmaz. Yani hepsi çok iyi zaten. Ajazz klavyeleri haricinde pek bildiğim bir marka değil. Kablosuz bağlantısı iyiyse ana malzemesinde çok ucuz plastik kullanmadılarsa sensör ve TTC gold switchleri "kağıt üstünde" iyi. Bir sorun yaşarsan muhattap bulabilecek misin vs bunlara da bakmak lazım.
Bütçen varsa ve TR'den olsun dersen ben olsam CM mm712 alır geçerim. Kutu içeriği de malzeme kalitesi de sensörü de dediğim gibi fiyatına göre güzel ve pişman edecek bir ürün dğeil. DA v2 pro şekli herkesin seveceği bir şekil değil. Glorius model O/D daha ucuz olmadığı sürece ben olsam almam.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Fatih Ayhan
Bu seviyedeki mouseların hiç birinin sensörünün kağıt üzerindeki değeri normal bir kullanıcı için hiç bir fark yaratmaz. Yani hepsi çok iyi zaten. Ajazz klavyeleri haricinde pek bildiğim bir marka değil. Kablosuz bağlantısı iyiyse ana malzemesinde çok ucuz plastik kullanmadılarsa sensör ve TTC gold switchleri "kağıt üstünde" iyi. Bir sorun yaşarsan muhattap bulabilecek misin vs bunlara da bakmak lazım.
Bütçen varsa ve TR'den olsun dersen ben olsam CM mm712 alır geçerim. Kutu içeriği de malzeme kalitesi de sensörü de dediğim gibi fiyatına göre güzel ve pişman edecek bir ürün dğeil. DA v2 pro şekli herkesin seveceği bir şekil değil. Glorius model O/D daha ucuz olmadığı sürece ben olsam almam.
Çok teşekkürler yorumların için

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Çok teşekkürler yorumların için
Ajazz al geç.

Sırf trre
1500 TL'ye mm712 mı?

Nerelerde daha ucuz link atar mısın?

Her şey kağıt üstündeki bilgilere bakmıyor. Ergonomi, malzeme kalitesi, tuşlar, pil ve kendini kanıtlama konusunda bu model fiyatına göre en iyilerden biri.

Daha ucuza sensörü yüksek diye çin malı ürünler almak istiyorsan sen bilirsin tabii.
Ergonomi olarak baktığın zaman ajazz nm712den daha iyi bile diyebilirim. Gpx'in küçültülmüşüne benzer bir shape kullanıyor. Ek olarak gerek kağıt üzerinde gerek kullanım deneyimlerine dayanarak ajazz her türlü daha iyi dostum. Şu çinli algısını yıkın biraz.

Son düzenleme:

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1500 TL'ye mm712 mı?
Evet 1500 TL'ye mm712. Nesi garip geldi? Kaç para olsun 500 TL mi?

Ben Ajazz'a kötü demedim, alınmaz da demedim. Önce okumayı öğren. Ergonomi denen konu kullanacak kişiye ve tutuş tarzına göre değişir. Çinli algısını TR'de TR güvencesiyle satmaya başladıkları zaman yıkarız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Evet 1500 TL'ye mm712. Nesi garip geldi? Kaç para olsun 500 TL mi?

Ben Ajazz'a kötü demedim, alınmaz da demedim. Önce okumayı öğren. Ergonomi denen konu kullanacak kişiye ve tutuş tarzına göre değişir. Çinli algısını TR'de TR güvencesiyle satmaya başladıkları zaman yıkarız.
O zaman çok beklersin yıkılmasin da. Bu fiyat bandına hala iyi mouselar var ise cinli üreticilere borçluyuz. Mm712 1500 tl edecek bir mouse değil özellikle o paraya VGN Dragonfly satılıyordu şuan stokta yok.

Top Bottom