Yardım Msi Dragon Center service is not blocked by Antivirus Hatası

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
Anakartım MSI B550 Gaming Plus,

Pc yi daha iki gün önce kurdum. Şuan uygulama hata veriyor. Antivirüs olarak sadece defender var onda da tüm korumaları teker teker kapattım.
denetim masasından güvenlik duvarına girip oradan da Dragon center uygulamasına izin verdim.
Silip baştan yükledim 2 kere olmadı. Hep bu hatayı veriyor. internette ki çözümleri de yaptım hemen hemen çoğunu olmuyor. Çıldıracağım. Ne yazılımmış anlamadım gitti.
Altı üstü fan hızı ve ARGB ışık kontrolü yapacağım. Ne dandik uygulamaymış. Kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. ne yapmam lazım?

Ekler

• Dragon Center hata.png
    Dragon Center hata.png
    19.4 KB · Hit: 103
Anakartım MSI B550 Gaming Plus,

PC yi daha iki gün önce kurdum. Şuan uygulama hata veriyor. Antivirüs olarak sadece defender var onda da tüm korumaları teker teker kapattım.
denetim masasından güvenlik duvarına girip oradan da Dragon center uygulamasına izin verdim.
Silip baştan yükledim 2 kere olmadı. Hep bu hatayı veriyor. internette ki çözümleri de yaptım hemen hemen çoğunu olmuyor. Çıldıracağım. Ne yazılımmış anlamadım gitti.
Altı üstü fan hızı ve ARGB ışık kontrolü yapacağım. Ne dandik uygulamaymış. Kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. ne yapmam lazım?
Ben kullanıyorum fakat hiç böyle bir sorun yaşamadım. Uygulama dandik değil ayrıca. Senden kaynaklanan bir sorun uygulamayı dandik mi yapıyor ki ?

Ben kullanıyorum fakat hiç böyle bir sorun yaşamadım. Uygulama dandik değil ayrıca. Senden kaynaklanan bir sorun uygulamayı dandik mi yapıyor ki ?
Adamların anakartları güzel. Uygulama dandik tabi. İnternette bu sorunu yaşayan bir sürü kişi var aç bak. Sen hata almıyorsun diye müq değil her şey.

bende windows defender açık olmasına rağmen hata almadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı anakartı kullanıyoruz

bende windows defender açık olmasına rağmen hata almadım

aynı anakartı kullanıyoruz
Valla her şeyi denedim olmuyor. Güvenlik duvarı namına her şeyi kapattım. Yoldan geçen adam bile bilgisayarıma girebilir o kadar savunmasız. Anlamadım ki.

Ben de sistemi yeni kurdum her şey sorunsuz gerçekleşti. Defender vs ayarları hepsi olması gerektiği gibi açık. Eğer uygulamada sorun olsaydı bundan etkilenen tek sen olmazdın.

Bende aynı sorunu yaşıyordum. MSI forumundan SDK uninstaller diye bir şey bulmuştum onu çalıştırmıştım çözülmüştü. Onu bulmaya çalışıyorum.

Ben de sistemi yeni kurdum her şey sorunsuz gerçekleşti. Defender vs ayarları hepsi olması gerektiği gibi açık. Eğer uygulamada sorun olsaydı bundan etkilenen tek sen olmazdın.
Ya amma muhalefet olma çabasındasın. Ben aldım işte hata. ÖZNEL olarak bana göre kusurlu sayılıyor. Tamam mı? Aç internete bak bir sürü kişi bu konuyla ilgili başlık açmış, hatta anakartı değiştirenler bile var. Konu çözümüyle ilgili fikir vermeyeceksen, boşu boşuna yazma bilader.

Bununlar kaldırın. Bende bununla komple sdk yı da kaldırıp kurunca çözüldü.

@cengizovic

Ya amma muhalefet olma çabasındasın. Ben aldım işte hata. ÖZNEL olarak bana göre kusurlu sayılıyor. Tamam mı? Aç internete bak bir sürü kişi bu konuyla ilgili başlık açmış, hatta anakartı değiştirenler bile var. Konu çözümüyle ilgili fikir vermeyeceksen, boşu boşuna yazma bilader.
Ben sana sorunun programla değil eksik dosya veya bilgisayarınla alakalı olduğunu anlatmaya çalısırken sen bana atar yapıyosun. Neyse yaşına veriyorum çözersin umarım.

Bununlar kaldırın. Bende bununla komple sdk yı da kaldırıp kurunca çözüldü.

@cengizovic
Dostum harikasın. Dün bir anda program bu hatayı verdi durup dururken. Ardından SDK kaldırılmadı bir türlü. Sayende hallettim. Teşekkürler dostum.

Ben sana sorunun programla değil eksik dosya veya bilgisayarınla alakalı olduğunu anlatmaya çalısırken sen bana atar yapıyosun. Neyse yaşına veriyorum çözersin umarım.
Dostum yaşım 24, bir eksik hata olmasına baktım. Çoğu kişi 2 ayda bir bu sorunu yaşıyormuş. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Dünden beri kurcalamadığım ayar kalmadı. Kaldı ki program bile kendini adam akıllı sildirmiyor. Senin kalkıp da bunu körü körüne savunman yanlış. Yarın bir gün senin de bu hatayla karşılaşmayacağın ne malum? Adı üstünde yazılım bu.

Dev şirketlerin uygulamalarında bile hatalardan, buglardan geçilmiyor bazen. MSI diğerlerine kıyasla yazılımı yetersiz buldum sadece. Geliştirilse iyi olur. Senin duruma gelirsek de çözüm vereceğine cümledeki bir kelimeyi cımbızla çekip ters münakaşa yapmak. Adı üstünde başlığa YARDIM yazmışım.

Son düzenleme:
Nasıl yaptın ayrıntılı bir şekilde yazarmısın

Geri