Öneri MSI G244F E2 Alınır Mı?

XOğuzhanX

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
104
Normalde vg249q3r düşünüyordum hem hoparlörünün olması hemde bilindik marka olması nedeniyle(Asus) ama görüntü kalitesi kötü deniliyor belirttiğim monitör alınır mı?

arkadaş kullanıyor memnun kaç TL'ye alıcaksın

5.000TL'ye alasım varda Hoparlörü yok o sıkıntı işte kulaklık kullanmayı hayatta sevmiyorum.

5.000TL'ye alasım varda Hoparlörü yok o sıkıntı işte kulaklık kullanmayı hayatta sevmiyorum.
hacı monitörde hoparlör rezalet bir şey yani olmasa daha iyi öyle diyeyim git 100 liraya a101 den hoparlor al o daha iyidir. ayrıca o monitörü kendim kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim.

hacı monitörde hoparlör rezalet bir şey yani olmasa daha iyi öyle diyeyim git 100 liraya a101 den hoparlor al o daha iyidir. ayrıca o monitörü kendim kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim.
benim aoc monitördeki hoparlör bimden 280 liraya aldığım hoparlörden güzeldi hocam

Soundbar önerisi yapabilir misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,975
Üyeler
184,087
Son üye
zekyy
Geri