Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥MSI G274PF QUANTUM DOT 2K 27 İNÇ 170HZ 1 MS IPS PANEL MONİTÖR🔥🔥 9644 TL PTTAVM

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Tayfun Balım
hocam tam dediğiniz şeyler için kullanıyorum. ayar yapmaya uğraşmadım sadece renk ayarını 1 milyar yaptım o kadar. renkler evet çok doygun srgb oranıda gayet iyi yani doygun renk verdiği doğrudur. 170 hz de çıkabiliyor yapmanız gereken tek şey monitör ayarlarından dp overclocking ayarını açmak. fps oyunlarında gayet memnunum hikayeli oyunları anlatmama gerek yok. 4070 superle birlikte muazzam görüntüler alıyorum.
Güle güle kullanın hocam.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam görmüşken paylaşayım dedim. Ptt avm ye güvenilmez diyor birçok kişi.
açık kutu, kontrol amaçla servisi gitmiştir ? sarıda ucuza buldum kârına satmaya çalışıyorum ptt de iplemiyor zaten demek , doğru muyum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Lütfü A

yok niye attın demek için yazmadın ya harbiden soruyorum teşhir ürün falansa 7500e satan da var 3 yıl garantili

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Zekeriya GÜNDÜZ
Ürünü 1 yıldır kullanıyorum başka model satin alacaktım fakat Amazon satıcılı değildi bende bu ürünü almaya karar verdim sebebi Amazon.com.tr satıcı olmasıydı ilk aldığım üründe bir tane stock pixel sorunu çıktı direk yenisi ile değişim yapıldı kafam rahat Amazon satıcı dışında elimden geldiğince alışveriş yapmıyorum özellikle pttavm'den koşarak uzaklaşın inanmazsınız pttavmye bir mail atın dönüş yapılıyormu kendiniz deneyimleyin.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki

rica ederim hocam şunu da atlamayayım bunun yeni modeli çıkmış 180 hz model olanı onu da atlamayın.

vladseras

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Seras
Güncel kullandığım monitörümdür. Çok memnunum özellikle renkleri tamamen tatmin edici ama renk konusunda sanırım 2 ye ayrılmış bir kesim var herkes sevmeyebilir benim çok hoşuma gitmişti, hayırlı olsun şimdiden.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Pttavm den bu monitörü bu fiyata almak ölü pikseli geçtim tüplü monitör bile gelirse şaşırmam.

3-5 fazla olsun Amazon olsun ya da hiç olmasın

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
pttavm den alınmayacak diye bir şey yok.
satıcı adı yazıyor. küçük bir araştırma ile fikir sahibi olabilirsiniz.

gayet güzel de indirim ve taksitli ödeme seçenekleri olabiliyor pttavm de. satıcı belirli bir düzeyde ise heryerde aynı mağaza adını ve logosunu kullanır.

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Berkan Demir
Güncel kullandığım monitörümdür. Çok memnunum özellikle renkleri tamamen tatmin edici ama renk konusunda sanırım 2 ye ayrılmış bir kesim var herkes sevmeyebilir benim çok hoşuma gitmişti, hayırlı olsun şimdiden.
Monitörü ben de 1 yıldır kullanıyorum da direkt taktığınız gibi mi kullanıyorsunuz ? Ayar falan yaptınız mı quantum dot olayını hala çözemedim pek de ayar yapamadım ama bana çok üst düzey gibi gelmedi premium color açınca da çok renkli oluyor tek fark bunu bu monitör de

vladseras

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Seras
Monitörü ben de 1 yıldır kullanıyorum da direkt taktığınız gibi mi kullanıyorsunuz ? Ayar falan yaptınız mı quantum dot olayını hala çözemedim pek de ayar yapamadım ama bana çok üst düzey gibi gelmedi premium color açınca da çok renkli oluyor tek fark bunu bu monitör de
Kendim manuel olarak çok fazla bir ayar yapmadım tavsiyesini aldığım bir arkadaşımın ayarlarını kullanıyorum şu an gözüme baya hoş geliyor. Bir ara çok araştırmıştım redditte en verimli renk ayarları hangisi diye ama sonra bozmamaya karar verdim. Bende sizin gibi Premium Color da kullanıyorum ve evet renkleri çok daha baskın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan
N11 den yine teknoloji ürün satan bir satıcıdan monitör almıştım. İsmini yazmayacağım fakat daha önce duymadığım ama çok fazla ürün satmış kendi sitesi olan bi satıcıydı teknoloji market denebilir. Aldığım üründen 4 tane ölü piksel çıkmıştı sonra bir tane youtube videosuna denk gelmiştim. Bu arkadaş da aynı yerden satın almıştı onda da ölü piksel vardı. Uzun lafın kısası düşük fiyatlı böyle ürünler bana ölü pikselli iade olan ürünler gibi geliyor. belli bir ölü pikselin altın garanti dışında olduğu için sıkıntısız olarak etiketlenip yeniden satılıyor. Bu firmanın ne olduğunu bilmiyorum. Yorum yapamayacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Zekeriya GÜNDÜZ
@Nestherr @vladseras
Monitörü bir yıldır kulllanıyorum denemediğim renk ayarı kalmamıştı Amazonda bir arkadaşın yorumuna denk geldim monitörün ayarlar kısmında bir bug olduğunu yazmış ve çok iyi R-G-B değerleri aldığını belirmiş denedim ve sonuç neredeyse mükkemmel isterseniz deneyebilirsiniz. Arkadaşın yorumunu aşağı alıntılıyorum.

''Birkaç haftalık süreç sonrası Edit: Monitördeki panelin yapabileceklerini duyunca dayanamayıp bir de kalibrasyon cihazı aldım. Hardware Unboxed'ın incelemesinde kullandığı değerlere ulaştım ve denedim. Aynı üründen birden fazla alan yabancıların yorumlarında da "kalibrasyonu bu kadar alakasız ürünler geleceğini tahmin etmemiştim" gibi yorumlar gördüm. O yüzden başkasının ayarı size kesinlikle olmayacaktır orası net. Hardware Unboxed Contrast:70, R:49, G:46, B:46 şeklinde yaparak doğruluğu yakaladığını söylese de benim datacolor cihazında Contrast:70 R:49, G:44, B:41 şeklinde çıktı. Fakat o sarımsı beyazlar forumlarda konuştuğum arkadaşlardan sonra beni de rahatsız etmeye başladı.

Bunun için de tuhaf bir "bug" buldum. Monitör ayarlarından Premium Color'ı "seçtim". Sonra Professional sekmesine girip Pro Mode'a girip sadece sağdaki eco, user bilmem ne sekmeleri içine atlayıp "hiçbirini seçmeden" geri çıktım ve premium color'ın manasız parlak renklerinin biraz daha normalleştiğini gördüm. Tuhaf bir durum. Halbuki Premium Color'ı düğme ile seçerken diğer hazır renkleri seçmeden çıkıyorum bir şeyler değişiyor. Neyse hemen cihazı çıkarıp baktığım zaman R-G-B değerlerinin neredeyse tam doğrulukta olduğunu gördüm. Şİmdi R:50, G:49, B:50 kullanmaya başladım. Daha da iyisi beyazlardaki o sarı 6500K efekti tamamen kayboldu. Sanırım bu tuhaf bug yüzünden beyaz dengesi 7000 küsür Kelvinlere çıkıyor. Bilemiyorum sizde olur mu ama daha ekran menüsünü açmam. Böyle kullanmaya devam :D Şu an her şey harika oldu. İki farklı monitörümün pratik parlaklık kontrolü için de "Twinkle Tray" uygulamasını kullanıyorum. Onu da herkese tavsiye ederim.''

impacto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ekz
Yaklaşık 2 ay önce MSI G274QPF E2 modeli amazonda 8800 liraya satılmıştı. Almamakla aptallık etmişim.

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
MURAT GÜLLÜ
Alma hocam alınmaz. Ptt avm dolandırıcı dolu. Kesin üründe bir şey vardır. Bir şey olmasa bile sorun çıksa muhattap bulamazsınki zaten kontrol amaçlı servise gitmiş yazıyor yersen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,507
Üyeler
164,512
Son üye
guven37
Top Bottom