Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥MSI G274PF QUANTUM DOT 2K 27 İNÇ 170HZ 1 MS IPS PANEL MONİTÖR🔥🔥 9644 TL PTTAVM

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Pttavm 1 n11 2 buralardan monitör tarzı şeyler almayın neden mi kutusu açık geliyor çünkü ürün iade veya teşhir ürünü veya problemli olan seriler tek tek açılıyor düzgün olanlar olması gereken fiyattan problemi olanlar düşük fiyattan satılıyor bu ürünler ihale usulü de satılıyor.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Erdem çay
Pttavm 1 n11 2 buralardan monitör tarzı şeyler almayın neden mi kutusu açık geliyor çünkü ürün iade veya teşhir ürünü veya problemli olan seriler tek tek açılıyor düzgün olanlar olması gereken fiyattan problemi olanlar düşük fiyattan satılıyor bu ürünler ihale usulü de satılıyor.
Öncelikle n11 epttavm vs aracı

Eğerki bu sitelerin satış ürünü n11 satıcısı olsun o zaman dediğinizde haklısınız. N11 satıcılı ürünleri dediğiniz gibi gönderiyor diyebilirsiniz.

Bu sitelerde şartları taşıyan herkes ürün satabilir. Ürünü n11 görmez göndermez. Sen sorun yaşarsan müşteri hizmetlerine durumu açıklarsın gerekirse parayı havuzdan satıcıya aktarmaz.

Dikkat etmeniz gereken n11 değil n11 deki satıcının puanları yorumları.

Gidip 6 puanlı satıcıdan sırf ucuz diye alırsanız ya farklı ürün gelir ya hasarlı yada kargoya vermez geç verir yani sorun yaşamama ihtimalin çok az

Umarım anlatabilmişimdir.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
@Nestherr @vladseras
Monitörü bir yıldır kulllanıyorum denemediğim renk ayarı kalmamıştı Amazonda bir arkadaşın yorumuna denk geldim monitörün ayarlar kısmında bir bug olduğunu yazmış ve çok iyi R-G-B değerleri aldığını belirmiş denedim ve sonuç neredeyse mükkemmel isterseniz deneyebilirsiniz. Arkadaşın yorumunu aşağı alıntılıyorum.

''Birkaç haftalık süreç sonrası Edit: Monitördeki panelin yapabileceklerini duyunca dayanamayıp bir de kalibrasyon cihazı aldım. Hardware Unboxed'ın incelemesinde kullandığı değerlere ulaştım ve denedim. Aynı üründen birden fazla alan yabancıların yorumlarında da "kalibrasyonu bu kadar alakasız ürünler geleceğini tahmin etmemiştim" gibi yorumlar gördüm. O yüzden başkasının ayarı size kesinlikle olmayacaktır orası net. Hardware Unboxed Contrast:70, R:49, G:46, B:46 şeklinde yaparak doğruluğu yakaladığını söylese de benim datacolor cihazında Contrast:70 R:49, G:44, B:41 şeklinde çıktı. Fakat o sarımsı beyazlar forumlarda konuştuğum arkadaşlardan sonra beni de rahatsız etmeye başladı.

Bunun için de tuhaf bir "bug" buldum. Monitör ayarlarından Premium Color'ı "seçtim". Sonra Professional sekmesine girip Pro Mode'a girip sadece sağdaki eco, user bilmem ne sekmeleri içine atlayıp "hiçbirini seçmeden" geri çıktım ve premium color'ın manasız parlak renklerinin biraz daha normalleştiğini gördüm. Tuhaf bir durum. Halbuki Premium Color'ı düğme ile seçerken diğer hazır renkleri seçmeden çıkıyorum bir şeyler değişiyor. Neyse hemen cihazı çıkarıp baktığım zaman R-G-B değerlerinin neredeyse tam doğrulukta olduğunu gördüm. Şİmdi R:50, G:49, B:50 kullanmaya başladım. Daha da iyisi beyazlardaki o sarı 6500K efekti tamamen kayboldu. Sanırım bu tuhaf bug yüzünden beyaz dengesi 7000 küsür Kelvinlere çıkıyor. Bilemiyorum sizde olur mu ama daha ekran menüsünü açmam. Böyle kullanmaya devam :D Şu an her şey harika oldu. İki farklı monitörümün pratik parlaklık kontrolü için de "Twinkle Tray" uygulamasını kullanıyorum. Onu da herkese tavsiye ederim.''
hiçbirini seçmeden nasıl çıktın onu anlıyamadım aynı monitörü kullanıyorum.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Öncelikle n11 epttavm vs aracı

Eğerki bu sitelerin satış ürünü n11 satıcısı olsun o zaman dediğinizde haklısınız. N11 satıcılı ürünleri dediğiniz gibi gönderiyor diyebilirsiniz.

Bu sitelerde şartları taşıyan herkes ürün satabilir. Ürünü n11 görmez göndermez. Sen sorun yaşarsan müşteri hizmetlerine durumu açıklarsın gerekirse parayı havuzdan satıcıya aktarmaz.

Dikkat etmeniz gereken n11 değil n11 deki satıcının puanları yorumları.

Gidip 6 puanlı satıcıdan sırf ucuz diye alırsanız ya farklı ürün gelir ya hasarlı yada kargoya vermez geç verir yani sorun yaşamama ihtimalin çok az

Umarım anlatabilmişimdir.
Biliyorum dostum sistemi ama onların müşteri hizmetleri de satıcı ile anlaşın oluyor genelde çözüm sunmuyorlar. Aynı durum Trendyol da da var mesela oğluma xiaomi mi band 5 aldım saat geldi şarj olmuyor kargo kutusu sorun yok düzgün video çekerek kutuyu açtım saatin kendi ambalajı savaştan çıkmış gibi iade edecektim oğlum çok istediği için etmedim şarj olmuyor açılmıyor mecbur satıcıya iade ettim adam iade kabul etmedi saati tekrar geri gönderdi müşteri hizmetleri aradım satıcı ile konuşun diyor elimde video var diyorum satıcı ile konuşun diyor.
Lanet olsun dedim gittim mediamarktan çalışan düzgün olanı aldım.

Saati tekrar geri gönderdim elimdeki video ile tüketici hakem heyetine başvuracağım dedim aldığım satıcı da MT teknoloji 9.1 puanı var hızlı kargo olduğu için seçtim satıcıyı ucuza sattığı için değil bu şimdi adalet mi sizce bu esnaflık mı daha çok örneği var isteseniz burada yazışmaları ve sipariş sayfasınıda paylaşırım.

Amazon kendisinden ürün alıyorum ne kargo ezik ne ambalaj bantla tutturulmuş. Aynı şekil hepsiburada kendi sattığı ürünler öyle problem çıkmıyor.

N11 satıcıdan ürün alırım skt 1 gün sonra bitiyor yaa gülsem mi ağlasam mı.

Her koyun kendi bacağından asılır hocam benim param değerli ben parayı kolay kazanmıyorum bu tip olaylarda hakkımı ararım 3-5 fazla veririm güvendiğim yerden alırım
Zaten bu satıcıları biz alıştırıyoruz böyle aman 1 tane ölü piksel den ne olacak kalsın.
Çizik var ama çocuğum sevdiği için iadeden etmekten vaz geçtim.
İade etmekle uğraşmadım gibi yorumlar görüyorum bu satıcılarda taş göndersek alıyorlar diye sallamıyorlar.

Yotuber olsam sırf bu olayı anlatmak için video çekerim pttavmden 9 küsür ile amazondan gelcek olan 14 küsürlük ürünü kutu açılış videosu çekerim idda ediyorum pttavm den gelen ürün kargosundan kutusuna monitörün kedisine kadar sorun çıkacak

Sağlıckala kalın paranızın değerini bilin bu tip satıcıların hedef kitlesi olmayın

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Zekeriya GÜNDÜZ

hiçbirini seçmeden nasıl çıktın onu anlıyamadım aynı monitörü kullanıyoru
hiçbirini seçmeden nasıl çıktın onu anlıyamadım aynı monitörü kullanıyorum.
Menüden premium color seçeneğini seçin ve menüyü kapatın daha sonra tekrar menüye girin pro mode bölümüne gelin en sağda eco, kullanıcı gibi ayar seçenekleri var o menüde sadece aşağı yukarı gezin hiçbir seçeneğe ok vermeden menüden çıkın.

Son düzenleme:

vladseras

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Seras
@Nestherr @vladseras
Monitörü bir yıldır kulllanıyorum denemediğim renk ayarı kalmamıştı Amazonda bir arkadaşın yorumuna denk geldim monitörün ayarlar kısmında bir bug olduğunu yazmış ve çok iyi R-G-B değerleri aldığını belirmiş denedim ve sonuç neredeyse mükkemmel isterseniz deneyebilirsiniz. Arkadaşın yorumunu aşağı alıntılıyorum.

''Birkaç haftalık süreç sonrası Edit: Monitördeki panelin yapabileceklerini duyunca dayanamayıp bir de kalibrasyon cihazı aldım. Hardware Unboxed'ın incelemesinde kullandığı değerlere ulaştım ve denedim. Aynı üründen birden fazla alan yabancıların yorumlarında da "kalibrasyonu bu kadar alakasız ürünler geleceğini tahmin etmemiştim" gibi yorumlar gördüm. O yüzden başkasının ayarı size kesinlikle olmayacaktır orası net. Hardware Unboxed Contrast:70, R:49, G:46, B:46 şeklinde yaparak doğruluğu yakaladığını söylese de benim datacolor cihazında Contrast:70 R:49, G:44, B:41 şeklinde çıktı. Fakat o sarımsı beyazlar forumlarda konuştuğum arkadaşlardan sonra beni de rahatsız etmeye başladı.

Bunun için de tuhaf bir "bug" buldum. Monitör ayarlarından Premium Color'ı "seçtim". Sonra Professional sekmesine girip Pro Mode'a girip sadece sağdaki eco, user bilmem ne sekmeleri içine atlayıp "hiçbirini seçmeden" geri çıktım ve premium color'ın manasız parlak renklerinin biraz daha normalleştiğini gördüm. Tuhaf bir durum. Halbuki Premium Color'ı düğme ile seçerken diğer hazır renkleri seçmeden çıkıyorum bir şeyler değişiyor. Neyse hemen cihazı çıkarıp baktığım zaman R-G-B değerlerinin neredeyse tam doğrulukta olduğunu gördüm. Şİmdi R:50, G:49, B:50 kullanmaya başladım. Daha da iyisi beyazlardaki o sarı 6500K efekti tamamen kayboldu. Sanırım bu tuhaf bug yüzünden beyaz dengesi 7000 küsür Kelvinlere çıkıyor. Bilemiyorum sizde olur mu ama daha ekran menüsünü açmam. Böyle kullanmaya devam :D Şu an her şey harika oldu. İki farklı monitörümün pratik parlaklık kontrolü için de "Twinkle Tray" uygulamasını kullanıyorum. Onu da herkese tavsiye ederim.''
çok teşekkür ederim eline sağlık gerçekten en yakın zamanda deneyeceğim.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
Menüden premium color seçeneğini seçin ve menüyü kapatın daha sonra tekrar menüye girin pro mode bölümüne gelin en sağda eco, kullanıcı gibi ayar seçenekleri var o menüde sadece aşağı yukarı gezin hiçbir seçeneğe ok vermeden menüden çıkın.
hocam ya ben yapamadım ya da olmuyor ordan birşeyi seçmeden çıkamıyorsunuz.

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Berkan Demir
@Nestherr @vladseras

Bu arada denedim renkler gerçekten çok daha güzel bir hale geldi teşekkürler dostum

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Tayfun Balım
Monitörün yeni nesil güncel modeli olan qpf e 2 kullanan var mı?
O monitör de bunun gibi fazla pastel bir görüntü mü sunuyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Zekeriya GÜNDÜZ

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Tayfun Balım
Hocam bir kaç gündür deniyorum ekran aç kapa yaptığında premiumcolor modunda başlıyor menüde gezinme işlemini tekrarlamak gerekiyor her seferinde.
Bu bir arıza mı yoksa her ürün mü böyle acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Zekeriya GÜNDÜZ

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Berkan Demir
Hocam bir kaç gündür deniyorum ekran aç kapa yaptığında premiumcolor modunda başlıyor menüde gezinme işlemini tekrarlamak gerekiyor her seferinde.
monitörü güçten kesmeyeceksin

Top Bottom