Neler Yeni

Yardım MSI G274QPF E2 8800 TL'ye alınır mı ? Tekrar İndirim olur mu ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. 14 Şubat'a özel bu hafta monitörlerde indirim olur mu ?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CR9ZS4ZK?psc=1 Sizce bu monitör amazon'dan tekrarda 8000 fiyatlarında satılır mı ?
Satıcı amazon olduğu için Msı G272QPF e2 modelini aldım fakat çok nemli geldi , su gibiydi ve ışık sızması var.
Asus monitör almıştım 7800'e iade ettim , şimdi msı'ı iade edersem karşılığında alabileceğim monitör yok.
Sizce ne yapmalıyım :( gönderen amazon şart.. Sizce değişim mi istemeliyim msı g272qpf için yoksa ne yapmalıyım ?
Amazon'da başka monitör de yok zaten :( aoc vardı ama satıcı Snerj1 diye tereddüt etmiştim.. Yardımcı olur musunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunsuz ve kolay şekilde iade/değişim yapabileceğim , firmaların sorun çıkarmayacağı bir yerden almak istiyorum.

Son düzenleme:

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. 14 Şubat'a özel bu hafta monitörlerde indirim olur mu ?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CR9ZS4ZK?psc=1 Sizce bu monitör amazon'dan tekrarda 8000 fiyatlarında satılır mı ?
Satıcı amazon olduğu için Msı G272QPF e2 modelini aldım fakat çok nemli geldi , su gibiydi ve ışık sızması var.
Asus monitör almıştım 7800'e iade ettim , şimdi msı'ı iade edersem karşılığında alabileceğim monitör yok.
Sizce ne yapmalıyım :( gönderen amazon şart.. Sizce değişim mi istemeliyim msı g272qpf için yoksa ne yapmalıyım ? 2.5k zarar ediyorum yoksa

Amazon'da başka monitör de yok zaten :( aoc vardı ama satıcı Snerj1 diye tereddüt etmiştim.. Yardımcı olur musunuz ?
2. sini alan ürünlere indirim gibi şeyler olur ama normal indirimler olacağını pek sanmıyorum :(

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. sini alan ürünlere indirim gibi şeyler olur ama normal indirimler olacağını pek sanmıyorum :(
Msı g272qpf'e aldım ve stokta olduğu için değişim isteyebilirim çünkü satıcı amazon.
Msı g274qpf'nin satıcısı farklıydı ve fiyatları aynı olsa da bir alt modelini tercih ettim ama çok nemli geldi ve ışık sızması var.
Şimdi ise msı g274qpf amazon satıyor ama fiyatı 10.500 TL , 2500 tl zarardayım alırsam. Dediğiniz indirimi nasıl alabilirim ?
bir üst modeller için de geçerli midir *-*

alabileceğim başka monitör yok iade etmekten yoruldum , ekran kartında da coil whine var zaten.. Hayal kırıklığı oldu hep

bu hafta indirim olur mu 14 şubat :(

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Msı g272qpf'e aldım ve stokta olduğu için değişim isteyebilirim çünkü satıcı amazon.
Msı g274qpf'nin satıcısı farklıydı ve fiyatları aynı olsa da bir alt modelini tercih ettim ama çok nemli geldi ve ışık sızması var.
Şimdi ise msı g274qpf amazon satıyor ama fiyatı 10.500 TL , 2500 tl zarardayım alırsam. Dediğiniz indirimi nasıl alabilirim ?
bir üst modeller için de geçerli midir *-*

alabileceğim başka monitör yok iade etmekten yoruldum , ekran kartında da coil whine var zaten.. Hayal kırıklığı oldu hep

bu hafta indirim olur mu 14 şubat :(
monitörler ile ilgili pek bilgim yok hocam bunun için yorum yapamayacam. 14 şubat adı altında indirim geleceğini pek sanmıyorum.

• Üzgün
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mehmet
Sizce ne yapmalıyım :( gönderen amazon şart.. Sizce değişim mi istemeliyim msı g272qpf için yoksa ne yapmalıyım ? 2.5k zarar ediyorum yoksa

Sorunsuz ve kolay şekilde iade/değişim yapabileceğim , firmaların sorun çıkarmayacağı bir yerden almak istiyorum.
Attığın monitör şu an 8.800e satılıyor

Amazon, sitesinden aldığında satıcı amazon olmasa bile her türlü yardımı yapıyor diye biliyorum

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Jiyu
Attığın monitör şu an 8.800e satılıyor

Amazon, sitesinden aldığında satıcı amazon olmasa bile her türlü yardımı yapıyor diye biliyorum
şu an kullandığım monitör o , sizce ne yapmalıyım ? değişim mi istemeliyim yoksa iade mi :(
ama alabileceğim monitör yok

aa şimdi baktım , bir üst modeli yani g274qpf e2 modeli 8800 olmuş.
3.9 puan fakat sizce alınır mı yoksa msı'dan komple mi vazgeçmeliyim ? tecburada güvenilir midir ?

Amazon ile konuşsam aradaki farkı kapatır mı :( zaten asus'u 7800'e almıştım , şimdi msı 8800.
Sizce asus vg27aq3a 180 hz ve msı g272qpf e2 modelden çok daha mantıklı olur mu ?

2 hafta önce 8300 idi , satıcı amazon diye fiyatı aynı olmasına rağmen g272qpf e 2 aldım ama çok nemli geldi , çık ışık sızması var.
Sizce msı g274qpf e2 alırsam 500 lira farka değer mi ? 3.9 puan tereddüt etmeme sebeb oluyor.
14 şubat'a kadar beklersem mantıklı olur mu yoksa eldekinden de olur muyum ?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mehmet
şu an kullandığım monitör o , sizce ne yapmalıyım ? değişim mi istemeliyim yoksa iade mi :(
ama alabileceğim monitör yok

aa şimdi baktım , bir üst modeli yani g274qpf e2 modeli 8800 olmuş.
3.9 puan fakat sizce alınır mı yoksa msı'dan komple mi vazgeçmeliyim ? tecburada güvenilir midir ?

Amazon ile konuşsam aradaki farkı kapatır mı :( zaten asus'u 7800'e almıştım , şimdi msı 8800.
Sizce asus vg27aq3a 180 hz ve msı g272qpf e2 modelden çok daha mantıklı olur mu ?

2 hafta önce 8300 idi , satıcı amazon diye fiyatı aynı olmasına rağmen g272qpf e 2 aldım ama çok nemli geldi , çık ışık sızması var.
Sizce msı g274qpf e2 alırsam 500 lira farka değer mi ? 3.9 puan tereddüt etmeme sebeb oluyor.
14 şubat'a kadar beklersem mantıklı olur mu yoksa eldekinden de olur muyum ?
3.9 puan ölü pikselden dolayı öyledir. Sorunsuz gelirse iyi monitör. N11de 8300e satılıyor. Zaten bu fiyatlarda 4 monitör var. Philips evnia 27m2n5500, Lenovo R27QE, msi g274qpf e2, aoc q27g4x

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,350
İsim
Qwerty1029384756
Alınır. Ölü piksel şans işi deniyor.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Jiyu
Alınır. Ölü piksel şans işi deniyor.
Şu an 8800 tl , 8300 idi ve 500 lira zarar ediyorum. Ayrıca satıcı techburada , güvenilir midir ?
İade edeceğim zaman direkt iade edebilecek miyim yoksa firma çirkeflik yapar mı ?
Sizce tekrardan satıcı amazon ya da daha güvenilir bir yer olur mu ?
3. kez bir monitör almak ve pişmanlık yaşamak istemiyorum... 14 şubata kadar beklim mi ? başka indirim tarihi var mı

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,350
İsim
Qwerty1029384756
Şu an 8800 tl , 8300 idi ve 500 lira zarar ediyorum. Ayrıca satıcı techburada , güvenilir midir ?
İade edeceğim zaman direkt iade edebilecek miyim yoksa firma çirkeflik yapar mı ?
Sizce tekrardan satıcı amazon ya da daha güvenilir bir yer olur mu ?
3. kez bir monitör almak ve pişmanlık yaşamak istemiyorum... 14 şubata kadar beklim mi ? başka indirim tarihi var mı
Amazonun güvenilir olduğu söyleniyor.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Jiyu
Amazonun güvenilir olduğu söyleniyor.
amazon güvenilir , fakat monitörü satan techburada diye bir yer. Gönderen amazon.
Firma en az 5 ölü piksel olmalı , ışık sızması standart düzey cart curt yapar mı yoksa gönderen amazon olduğu için direkt iade olur mu ?
ve 500 lira zarar ediyorum.. Hatta 1k zarar ediyorum çünkü asus'u 7800'e almıştım ,msı'da 8300'e :(

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,350
İsim
Qwerty1029384756
amazon güvenilir , fakat monitörü satan techburada diye bir yer. Gönderen amazon.
Firma en az 5 ölü piksel olmalı , ışık sızması standart düzey cart curt yapar mı yoksa gönderen amazon olduğu için direkt iade olur mu ?
ve 500 lira zarar ediyorum..
Emin değilim bu konuda. En kötü beğenmedim diyerek iade edersiniz diye düşünüyorum.

• Üzgün

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Jiyu
Sorunsuz olsun istiyorum , 3.kez değişmek istemiyom :( amazon'da monitör kısıtlı zaten

Emin değilim bu konuda. En kötü beğenmedim diyerek iade edersiniz diye düşünüyorum.
ben de beğenmedim diyerek iade etmek istiyorum , firmanın işi uzatmasını istemiyorum..

Bu bütçede başka monitör önerin var mı ? amazon'dan ya da iadesi en kolay güvenilir yerdden ?

Top Bottom