Neler Yeni

MSI G274QPF E2 Kronik sorun (Bence)

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Uğur Çam
Arkadaşlar 1.5 aya yakındır monitörü kullanıyorum. Hangi oyunları oynarsam oynayayım uzaklar bulanık gözüküyor. Bir sorun daha CS2 oyununda sis atılınca sis piksel piksel oluyor. Bazı oyunlarda da (DAYS GONE) oyununda mesela bu piksellenme çok bariz belli oluyor. Çimenler vs piksel piksel. 2K çözünürlükte oynuyorum ve FSR kapalı. Ne denediysem çözülmedi bu sorunum. Alacak olan arkadaşlara bir bilgilendirme olsun. Belki bana böyle denk gelmiştir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BF2024 oyununda da sorun var. Uzaklar resmen bulanık gözüküyor. Ne denediysem çözemedim

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
abdulkadir bayram
Arkadaşlar 1.5 aya yakındır monitörü kullanıyorum. Hangi oyunları oynarsam oynayayım uzaklar bulanık gözüküyor. Bir sorun daha CS2 oyununda sis atılınca sis piksel piksel oluyor. Bazı oyunlarda da (DAYS GONE) oyununda mesela bu piksellenme çok bariz belli oluyor. Çimenler vs piksel piksel. 2K çözünürlükte oynuyorum ve FSR kapalı. Ne denediysem çözülmedi bu sorunum. Alacak olan arkadaşlara bir bilgilendirme olsun. Belki bana böyle denk gelmiştir.

BF2024 oyununda da sorun var. Uzaklar resmen bulanık gözüküyor. Ne denediysem çözemedim
Bende böyle bir problem yok kullanıyorum.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Uğur Çam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
büyük ihtimalle bende sorun var. Nesneler uzaklaştıkça bulanıklık o kadar artıyor.

Monitör ayarlarınızı müsaitseniz atar mısınız ?

Var mı önerisi olan arkadaşlar?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,358
Üyeler
167,475
Son üye
Lightless