Neler Yeni

Yardım MSI G274QPX 27 Ölü Piksel Var .

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammet bayzit
dostlar başlığa da yazdım amazon uzerınden satın aldım monitor yuksek butceli biliyorsunuz bir yandan uğraşmaya değmez diyorum diğer yandan da uğraşsam mı diyorum en alt sağ köşede bir adet ölü piksel var sizce değişim yaparlar mı ?
Ek bırakacağım .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cok ufak

Ekler

• IMG_20250219_185540.jpg
    IMG_20250219_185540.jpg
    1.4 MB · Hit: 42
  • IMG_20250219_185550.jpg
    IMG_20250219_185550.jpg
    1.5 MB · Hit: 40

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Emre Efe
ugrasmak istemioysan ve monitorun ortalarinda gozune batmiyosa cok da onemli degil o zaman ama ben olsam ugrasirdim o kadar para vermisim tam olsun yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammet bayzit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ugrasmak istemioysan ve monitorun ortalarinda gozune batmiyosa cok da onemli degil o zaman ama ben olsam ugrasirdim o kadar para vermisim tam olsun yani
hocam hiç belli değil o sebepten bir tık uğraşmak istemedim zaten zoomu bir tık kucultunce resimde bile belli olmamış ama napsam bilmiyorum amazon zorluk çıkarır mı acaba

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Emre Efe
amazon zorluk cikarmaz direkt degistirir
hocam hiç belli değil o sebepten bir tık uğraşmak istemedim zaten zoomu bir tık kucultunce resimde bile belli olmamış ama napsam bilmiyorum amazon zorluk çıkarır mı acaba

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hakan
Sanırım 2-3 gün önce Amazon stoklarına aniden girip ve benim alıp almamakta kararsız kaldığımda ne hikmetse stok sayısı bile belirtilmeden çok şaşırtıcı bi şekilde bi sabah aniden Amazonun satıştan çektiği ve İncehesap mağazasının satmasına yol verdiği model olan g274qpx i almışsınız.. Ölü piksel ölü pikseldir hemen iade edin Amazon zorluk çıkartmaz direk onaylar zaten.. (Ama ortada bi oyunların döndüğü kesin orasına eminim)

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammet bayzit
hocam ciddi misiniz vay be bende neden ön ekranda jelatin olmadığını sorguladım diğer ekipmanlar poşetli olunca sorun etmemiştim kendi kendime iade etmeyecektim ama bunu duyduktan sonra ederim muhtemelen sağolun

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mehmet
Fotoğrafta belli olmuyor. Sen bunu nasıl buldun? Uğraşmaya değmez. 2.5 ayda 8 adet monitör alıp iade ettim. Hiç birinin ekranında jelatin yoktu

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yasin V
Amazon iade konusunda sıkıntı çıkarmaz.
EK: Ölü piksel mevzusu ne alırsan al tamamen şans işi. İade mevzusunun kötü yanı süreci beklerken ürünü eski fiyatına veya stokta bulamama riski. Tecrübeyle sabit :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammet bayzit
Amazon iade konusunda sıkıntı çıkarmaz.
EK: Ölü piksel mevzusu ne alırsan al tamamen şans işi. İade mevzusunun kötü yanı süreci beklerken ürünü eski fiyatına veya stokta bulamama riski. Tecrübeyle sabit :).
Fotoğrafta belli olmuyor. Sen bunu nasıl buldun? Uğraşmaya değmez. 2.5 ayda 8 adet monitör alıp iade ettim. Hiç birinin ekranında jelatin yoktu
hocam etmeyeyim mi o zaman diyorsunuz :D çok arada kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mehmet
hocam etmeyeyim mi o zaman diyorsunuz :D çok arada kaldım
Etme demiyorum ama 8 adet monitörü sırf ölü pikselden iade ettim. Hepsinde ekranın ortasında ve görünür biçimdeydi. Bunda görünür değil gibi geldi. Ben olsam etmezdim. Ama sen bunu kafana takacağını düşünüyorsan et gitsin. Cayma hakkı bitince keşke etseydim deme yani.

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yasin V
Bence söylenenlere göre değil de kendi durumuna göre karar ver. Benim zamanım vardı (uğraşmayı/beklemeyi göz almıştım) o yüzden ayıpsız ürün aradım. Tabi bendekiler direkt ekranın ortasındaydı orası da ayrı. İstediğim model stoğa girmediği için diğerlerini alıp alıp iade eder en kötü bu süreç boyunca stoklar gelir diye düşünmüştüm. (Stok gelmedi en sorunlu model ölü pikselsiz geldi :D onu kullanıyorum. )
EK: 3-5 gün içerisinde (haftanın gününe bağlı tabi) iade geliyor. Bende öyle oldu en azından. Yeni modelin gelmesi de ortalama 2gün. Yani 1 hafta aralıklarla deneme yanılma yaparsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammet bayzit
Bence söylenenlere göre değil de kendi durumuna göre karar ver. Benim zamanım vardı (uğraşmayı/beklemeyi göz almıştım) o yüzden ayıpsız ürün aradım. Tabi bendekiler direkt ekranın ortasındaydı orası da ayrı. İstediğim model stoğa girmediği için diğerlerini alıp alıp iade eder en kötü bu süreç boyunca stoklar gelir diye düşünmüştüm. (Stok gelmedi en sorunlu model ölü pikselsiz geldi :D onu kullanıyorum. )
EK: 3-5 gün içerisinde (haftanın gününe bağlı tabi) iade geliyor. Bende öyle oldu en azından. Yeni modelin gelmesi de ortalama 2gün. Yani 1 hafta aralıklarla deneme yanılma yaparsın
Etme demiyorum ama 8 adet monitörü sırf ölü pikselden iade ettim. Hepsinde ekranın ortasında ve görünür biçimdeydi. Bunda görünür değil gibi geldi. Ben olsam etmezdim. Ama sen bunu kafana takacağını düşünüyorsan et gitsin. Cayma hakkı bitince keşke etseydim deme yani.
ya benim için sorun değil küçücük dediğim gibi arkadaşın demesiyle tetiklendim biraz

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yasin V
Sorun değil diyorsan h.o güle güle kullan :). Işık sızmasına felan da bak mutlaka. Aşırı rahatsız eden bir durum var mı diye.

Top Bottom