Neler Yeni

MSI gaming x Trio 3070 mi? Palit 3070 gamerock mu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

T.P.G.

80+ Titanium
Kusura bakma da sen TRİO al umrumda değilsin. Ventus' un soğutmasının artmış hali TRİO' dur. Senin paran çarçur olsun ama sen yeterki bu forumdan git. Benim gibi foruma 6-7 saatini ayıran, kartları araştıran arkadaşların fikrini çöpe atıp bizzat kullananları ve size delil sunmasına rağmen görmediğiniz için bizim moralimizi bozmaya hakkınız yok. Gidin özelden yazın kime ne yazıcaksanız. Bu arada bir kart SOĞUTMAYA GÖRE değerlendirilmez haberiniz olsun. İYİ Forumlar.
"SADECE SOĞUTMAYA GÖRE DEĞERLENDİRİLMEZ" daha mantıklı olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Can
Kusura bakma da sen TRİO al umrumda değilsin. Ventus' un soğutmasının artmış hali TRİO' dur. Senin paran çarçur olsun ama sen yeterki bu forumdan git. Benim gibi foruma 6-7 saatini ayıran, kartları araştıran arkadaşların fikrini çöpe atıp bizzat kullananları ve size delil sunmasına rağmen görmediğiniz için bizim moralimizi bozmaya hakkınız yok. Gidin özelden yazın kime ne yazıcaksanız. Bu arada bir kart SOĞUTMAYA GÖRE değerlendirilmez haberiniz olsun. İYİ Forumlar. Palit Gamerock UZUN ömür olarak daha üstün bir model.
Seni tanımıyorum ki 🙄 sitede takılan biri değilim dedim gibi Abdullah izledim biri ve ona güveniyorum yeterli bu bence 🙄 kolay gelsin size ve emeğini hakkı ile yapanları ayrı tuttum

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Seni tanımıyorum ki 🙄 sitede takılan biri değilim dedim gibi Abdullah izledim biri ve ona güveniyorum yeterli bu bence 🙄 kolay gelsin size ve emeğini hakkı ile yapanları ayrı tuttum
Tamam.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Ya adam kartı kullanıyor @cfranko da 7000tlyi enayi gibi verdi ona zaten araştırma yapmadı o yüzden emesay tercih etmedi hala neyin tantanası bu

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
"SADECE SOĞUTMAYA GÖRE DEĞERLENDİRİLMEZ" daha mantıklı olacaktır.
Kusura bakma da sen TRİO al umrumda değilsin. Ventus' un soğutmasının artmış hali TRİO' dur. Senin paran çarçur olsun ama sen yeterki bu forumdan git. Benim gibi foruma 6-7 saatini ayıran, kartları araştıran arkadaşların fikrini çöpe atıp bizzat kullananları ve size delil sunmasına rağmen görmediğiniz için bizim moralimizi bozmaya hakkınız yok. Gidin özelden yazın kime ne yazıcaksanız. Bu arada bir kart SOĞUTMAYA GÖRE değerlendirilmez haberiniz olsun. İYİ Forumlar. Palit Gamerock UZUN ömür olarak daha üstün bir model.
MSI 5700XT Mech diye bir ekran kartı var oyun oynarken 78 derece

Git bak.
EMESAY ABI ÇOK KALITELI ABI diye geziyorsun
Biz ne dersek diyelim arkadaş kazık yemeye hevesli!
Boş verelim dostlar.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3