FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Bu mesajını evoke, mech modelleri de görse keşke.MSI kötü ürün marka diyen birini zaten kale alıp detaylı cevap yazmam
Bu mesajını evoke, mech modelleri de görse keşke.MSI kötü ürün marka diyen birini zaten kale alıp detaylı cevap yazmam
"SADECE SOĞUTMAYA GÖRE DEĞERLENDİRİLMEZ" daha mantıklı olacaktır.Kusura bakma da sen TRİO al umrumda değilsin. Ventus' un soğutmasının artmış hali TRİO' dur. Senin paran çarçur olsun ama sen yeterki bu forumdan git. Benim gibi foruma 6-7 saatini ayıran, kartları araştıran arkadaşların fikrini çöpe atıp bizzat kullananları ve size delil sunmasına rağmen görmediğiniz için bizim moralimizi bozmaya hakkınız yok. Gidin özelden yazın kime ne yazıcaksanız. Bu arada bir kart SOĞUTMAYA GÖRE değerlendirilmez haberiniz olsun. İYİ Forumlar.
Seni tanımıyorum ki sitede takılan biri değilim dedim gibi Abdullah izledim biri ve ona güveniyorum yeterli bu bence kolay gelsin size ve emeğini hakkı ile yapanları ayrı tuttumKusura bakma da sen TRİO al umrumda değilsin. Ventus' un soğutmasının artmış hali TRİO' dur. Senin paran çarçur olsun ama sen yeterki bu forumdan git. Benim gibi foruma 6-7 saatini ayıran, kartları araştıran arkadaşların fikrini çöpe atıp bizzat kullananları ve size delil sunmasına rağmen görmediğiniz için bizim moralimizi bozmaya hakkınız yok. Gidin özelden yazın kime ne yazıcaksanız. Bu arada bir kart SOĞUTMAYA GÖRE değerlendirilmez haberiniz olsun. İYİ Forumlar. Palit Gamerock UZUN ömür olarak daha üstün bir model.
Lider yine Nvidia (!). O Suprim X çıktıysa boşuna çıkarmadı onu MSI.
Tamam.Seni tanımıyorum ki sitede takılan biri değilim dedim gibi Abdullah izledim biri ve ona güveniyorum yeterli bu bence kolay gelsin size ve emeğini hakkı ile yapanları ayrı tuttum
Konumuz 3000 serisi yalnız ama sen bilirsinBu mesajını evoke, mech modelleri de görse keşke.
Kanka ssd olarak su630 öneririm.Seni tanımıyorum ki sitede takılan biri değilim dedim gibi Abdullah izledim biri ve ona güveniyorum yeterli bu bence kolay gelsin size ve emeğini hakkı ile yapanları ayrı tuttum
"SADECE SOĞUTMAYA GÖRE DEĞERLENDİRİLMEZ" daha mantıklı olacaktır.
Kusura bakma da sen TRİO al umrumda değilsin. Ventus' un soğutmasının artmış hali TRİO' dur. Senin paran çarçur olsun ama sen yeterki bu forumdan git. Benim gibi foruma 6-7 saatini ayıran, kartları araştıran arkadaşların fikrini çöpe atıp bizzat kullananları ve size delil sunmasına rağmen görmediğiniz için bizim moralimizi bozmaya hakkınız yok. Gidin özelden yazın kime ne yazıcaksanız. Bu arada bir kart SOĞUTMAYA GÖRE değerlendirilmez haberiniz olsun. İYİ Forumlar. Palit Gamerock UZUN ömür olarak daha üstün bir model.
Biz ne dersek diyelim arkadaş kazık yemeye hevesli!MSI 5700XT Mech diye bir ekran kartı var oyun oynarken 78 derece
Git bak.
EMESAY ABI ÇOK KALITELI ABI diye geziyorsun
NapimKonumuz 3000 serisi yalnız ama sen bilirsin
MARDEŞİM EMESAY PAPA VE ASUS EN İYİSİDİR PALİTİ HİÇ DUYMADIM BENYa bir yandan kızıyorum sonra kalitesiz kart alsın istemiyorum, karar onun.
Report edilmek hoşuna gidiyor sanırımMARDEŞİM EMESAY PAPA VE ASUS EN İYİSİDİR PALİTİ HİÇ DUYMADIM BEN
(!)
Ne palet mi hangi palet (!)MARDEŞİM EMESAY PAPA VE ASUS EN İYİSİDİR PALİTİ HİÇ DUYMADIM BEN
(!)