Normal kullanım da da mı 75 dereceyani anakartın chipsetinin 75 derecede çalışması sürekli sorun değil
Bir fotoğraf atabilir misiniz? Custom bir şeyler yapmanız taraftarıyım. 75 derece benim anakart olsa ortalığı ayağa kaldırırdım.ekran kartından dolayı fan takılmıyor hocam
yarın arayıp iade edicem hocam almazlarsa şikayette bulunucağım bu nasıl bir rezalet piyasa değeri 10k olan anakart yanıyor chipsetiBir fotoğraf atabilir misiniz? Custom bir şeyler yapmanız taraftarıyım. 75 derece benim anakart olsa ortalığı ayağa kaldırırdım.
Arkadaşta X570S Gaming Edge var yarın sorarım kaç diye bakalım onda da böyle miyarın arayıp iade edicem hocam almazlarsa şikayette bulunucağım bu nasıl bir rezalet piyasa değeri 10k olan anakart yanıyor chipseti
Mesaj otomatik birleştirildi:
@RevDeisDou msi ın 570s serisi anakartları baya sorunlu sanırım hocam fanlı soğutması olmadığı için chipsetin
eyvallah hocam olur vallaArkadaşta X570S Gaming Edge var yarın sorarım kaç diye bakalım onda da böyle mi
hocam 5800x3d ise prime 95 testinde 90 derecelere ulaşıyorArkadaşta X570S Gaming Edge var yarın sorarım kaç diye bakalım onda da böyle mi
MSİ x570s edge max kullanıyorum, daha böyle bir sıcaklığa çıkmadı. Az evvel açtığınız konuyu da bildiğimden acaba bilgisayarınızda daha farklı bir sorun mu var?yarın arayıp iade edicem hocam almazlarsa şikayette bulunucağım bu nasıl bir rezalet piyasa değeri 10k olan anakart yanıyor chipseti
Mesaj otomatik birleştirildi:
@RevDeisDou msi ın 570s serisi anakartları baya sorunlu sanırım hocam fanlı soğutması olmadığı için chipsetin