Reisin dediğini uygulayalım almama hakkımızı kullanalım!!!olması gereken fıyat ama saolsunlar sısırıp sısırıp fıyat basıyolar
Reisin dediğini uygulayalım almama hakkımızı kullanalım!!!olması gereken fıyat ama saolsunlar sısırıp sısırıp fıyat basıyolar
Reisin dediğini uygulayalım almama hakkımızı kullanalım!!!
Herkes pusudamı bekliyor napıyor hala alınır bu arada 9889 TL ye diye düşünüyorumvatanpc bu karttan şimdi 150tane mi sattı ? 8900x150=1.335.000 okuyamadım bile(!)
Alıntıyı görüntüle
küfrettin mi günah diyorlar hakettiğin şekilde ağır konuştun mu argo konuştun diye gruptan ceza veriyorlarolması gereken fıyat ama saolsunlar sısırıp sısırıp fıyat basıyolar
10k bile alınır yani var 2el de bile 10k kullanılmış 4060 veriyorlarGeldiler abiii geldiler abiii
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkes pusudamı bekliyor napıyor hala alınır bu arada 9889 TL ye diye düşünüyorum
3 tane alsam mı acaba fiyat ateşlenince bende ateşli 0 kapalı kutu satar kar yaparım10k bile alınır yani var 2el de bile 10k kullanılmış 4060 veriyorlar
hocam sen görüyorsun 1 tane alıyorsunGeldiler abiii geldiler abiii
Herkes pusudamı bekliyor napıyor hala alınır bu arada 9889 TL ye diye düşünüyorum
ama sana önerim 4060 boşver. intel b580 indirimi kovalaman o kart potansiyel daha iyi. tabii işlemcin anakartın güncelse b580 daha iyi çalışıyor. bende b580 bakıyorum 2elde 8.5k dan 2haftalık kart kaçırdımGeldiler abiii geldiler abiii
aaa olur mu msi ventus ısınıyor yaYeniden stokta.
Bu forum kültürüne bir türlü alışamadım. Eleştirmek ayrı, önermek ayrı ama burda çoğu kişinin işi sadece kötülemek. 2. el gruplarında 10500 liradan satılan kart mağazada sıfır 8900 liraya çıkmış. Daha ne istiyorsunuz işte. Mis gibi fiyat.
bende galax var iki katı o zamanZaten öyle bilekten parmak ucuna kadar belki çok az daha büyük