byjo0ker06
80+
vatandan 22500 aldık ama taksıt nıye olmadı ıptal etsemmi
22.5k olandan bahsediyoruz bence ondan bende aldim.Bende aldım neden yalan olsun ki?
Ben alamadım saçma bug verdi adresteben vatandan aldım tukendı dedı sımdı
Sepette 28vallaha ben aldım ama vatanda 3 taksıt vardı normalde sımdı yoktu ıptal edebılırım veya aldıgım fıyattan bırıne verebılırım bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI GeForce RTX 4070 SUPER VENTUS 2X OC 12GB GDDR6X 192Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 4070 SUPER VENTUS 2X OC 12GB GDDR6X 192Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
cabuk olan alır 22500 hala
Bug kanka sepette fiyat değişiyorvallaha ben aldım ama vatanda 3 taksıt vardı normalde sımdı yoktu ıptal edebılırım veya aldıgım fıyattan bırıne verebılırım bakalım
MSI GeForce RTX 4070 SUPER VENTUS 2X OC 12GB GDDR6X 192Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 4070 SUPER VENTUS 2X OC 12GB GDDR6X 192Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
cabuk olan alır 22500 hala
Çektiği rakam 28 olmasın hızlı alıcam diye dikkat etsin birhocam suan degıstı demek aldık bız
tek sıkıntı nakıt alındı taksıt yasak
3 taksitle aldım ben vatandanhocam suan degıstı demek aldık bız
tek sıkıntı nakıt alındı taksıt yasak
Bu da 22500' düAsus Dual 22500 görsem ben de yapıştıracağım bir yerden de bir bu var şu an ama fiyat farkı çok. Ventustan Zotactan iyi modeldi diye hatırlıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Inno3D RTX4070 SUPER Twin x2 12GB 192Bit GDDR6X - Game Garaj
Inno3D GeForce RTX 4070 SUPER 12GB Twin X2 DLSS 3 Ekran Kartı En İyi Fiyat Ve Taksit Seçenekleri İle Şimdi GameGaraj'da !!!www.gamegaraj.com