Hepsi saat 17.00 da çıkarmış 10 dakikada birkaç tane göstermelik satıp kapatmış. Almam bundan sonra 4070 ederi hep demiştim 18bin 19bin üstü verilmez diye alacaktım vazgeçtim almadım. Buna da 22.500 üstü verilmez yine almadan modlu 3060ımla devam.Bu da 22500' dü
Kayda değer bir fark yok, verimli kart serin çalışıyor 2 fanla.Arkadaşlar bu 2fanlı model ile 3 fanlı model arasında ne gibi farklar var.
Ventus, zotac ve gainward, palit dual 2 fanlılar bence iyi değil sesi vs takıyorsan.Arkadaşlar bu 2fanlı model ile 3 fanlı model arasında ne gibi farklar var.
Ses önemli evet, şu an kullandığım kartta ventus 3x fanlı ama sıfır ses. Yine msi almayı düşünüyorum.Ventus, zotac ve gainward, palit dual 2 fanlılar bence iyi değil sesi vs takıyorsan.
Asus Dual ve Inno alınabilir olan 2 fanlılardandı diye biliyorum ses ve sıcaklık olarak.
Hayırlı olsun. Zotac çok iyi değil ama fiyat mükemmel.Vatandan zotac 3 taksit aldım 22500 den
ben görmedim vatandanVatandan zotac 3 taksit aldım 22500 den
Ben de yetişememiştim, indirim sadece mağaza olarak gözüküyordu ben de mh yi arayarak sipariş oluşturmaya çalıştım ama mh çalışanı 28k olduğu belirtti ben de teşekkür edip kapattım. 30 dk sonra tekrar arandım aynı fiyattan satılacağını zotac mı ventus mu modeli istersiniz dedi. Ben zotacı seçtim 3.taksitle sipariş geçtim. Ürün kargo ile teslim edilecek. İsterseniz bir mobilden sipariş denemeye çalışınben görmedim vatandan
ARADIM 28k fiyat çektiler.Ben de yetişememiştim, indirim sadece mağaza olarak gözüküyordu ben de mh yi arayarak sipariş oluşturmaya çalıştım ama mh çalışanı 28k olduğu belirtti ben de teşekkür edip kapattım. 30 dk sonra tekrar arandım aynı fiyattan satılacağını zotac mı ventus mu modeli istersiniz dedi. Ben zotacı seçtim 3.taksitle sipariş geçtim. Ürün kargo ile teslim edilecek. İsterseniz bir mobilden sipariş denemeye çalışın