Neler Yeni

MSI GF65 Thin 1660ti nasıldır?

Hermitus

80+ Bronze
Hocam çift fanlı fakat ben birinin fan boyu olacaksam o marka Asus olur. Ben sadece bu fiyata malzeme,donanım vs. en iyi kullanan şirketin MSI olduğunu düşünüyorum ki kullanan arkadaşlarımın fikirleri bunlar. Hatta paranız varsa, MSI falan düşünmeden Asus alın keyfinize bakın yani.
Not: Şuan laptop sahibi değilim, stok ve indiririm bekliyorum. Acer Nitro 5 için.
Hocam tek fanlı internete biraz baksanız görürsünüz.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Hocam tek fanlı internete biraz baksanız görürsünüz.
9F80872A-E806-43DC-AFB8-573845C3E1EC.png
Saygılar...

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Kaya
MSI markasının gerçekten "soba" benzetmesini yapacak kadar ısınacağını düşünmeleri ilginç geldi doğrusu, dünyaya kendini ispatlamış bir markanın malzeme kalitesini dalga geçilecek kadar aşağıya çekmesine çok güldüm :D eğer bütçeniz el veriyorsa MSI modellerinden daha iyi modeller tabi ki var.

Techno08

80+ Gold
Bu biraz fanboyluk bence. evet marka köklü ve ismini kanıtlamış fakat bu thin serisi bildiğim kadarıyla tek fanlı. o yüzden ben tercih etmezdim.

thin serisinin tamamı değil gf63 thin tek fanlı, gf65 çift fanlı

Ersan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ersan-Baş
https://www.akakce.com/laptop-noteb...i-15-6-full-hd-notebook-fiyati,933757042.html 10 bin bütçe ile alınabilecek en sorunsuz ve kaliteli laptop. Bazılarında CW olabiliyor ama hepsinde yok dediğim gibi, zaten aşırı rahatsız etmez. Thin serisi hem kalitesiz hem ısınıyor.
Ben oyunda oynayacağım için kodlamada yapacağım için ileride zorlu programlar kullanacğımızı söylüyor öğretmenimiz 1650 ti düşük gelmez mi yokas yeterlimi böyle nası ldesem 6 7 yıl kullanmak lazım yani

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20

Ekranının 60Hz olmasını sorun etmiyorsan 10.000'e alabileceğin en güçlü cihaz bu.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Ersan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ersan-Baş
Asus olanda ısınma problemi yok.
aa evet ben buna bi ara kafayı takmıştım ama arkasındaki hava ızgaraları felan çok az mış ısınma problemi var diyorlardı sen nerden biliyorsun ısınmadığını

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
aa evet ben buna bi ara kafayı takmıştım ama arkasındaki hava ızgaraları felan çok az mış ısınma problemi var diyorlardı sen nerden biliyorsun ısınmadığını
Kullandığım için :D

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
aynı modeli mi kullanıyorsun ısınma problemi olmayanlar şanslı kısımdanlarmış o doğrumu
Cihaz TV kanalına bakabilirsin. Laptop ısınmıyor. Bazı video ve topluluk kısımlarında bahsediyor. Ayrıca A15 serisi ısınıyor F15 serisi değil.

Ersan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ersan-Baş
Cihaz TV kanalına bakabilirsin. Laptop ısınmıyor. Bazı video ve topluluk kısımlarında bahsediyor. Ayrıca A15 serisi ısınıyor F15 serisi değil.
O linke cevap vermiştinya o f15 di değil mi?

Top Bottom