Neler Yeni

MSI GG CLUTCH GM11 MOUSE ÇALIŞMIYOR

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
Arkadaşlar bu konuyu 3.kez açıyorum fakat hala bir çözüm bulamadım, her yere baktım cevabı da yok. MSI GG CLUTCH GM11 dün kaymak gibi çalışmasına rağmen ayarları sıfırladığımda birden ışığı mışığı her şeyi gitti, USB takılma sesi falan geliyor fakat mouse imleci ne hareket ediyor,ne scroll hareket ediyor. GAMING GEAR kısmına geldiğimde nedenini bilmediğim bi halde bütün seviyeler 100DPI'a ayarlanmış durumda. Şu an mouse hepten gitmiş durumda. Nolur yardım edin, Yazılımı sil tekrar yükle dediler 3 kere sildim yükledim,olmadı. Defalarca ayarları sıfırladım en sonunda mouseun kırmızı ışığı geldi, ama yine bir şey yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yazılımda Mouse gözüküyor fakat hiç bir şey yapılmıyor. Mystic Light kısmından renk de değiştiremiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekler

• resim_2021-01-03_150050.png
    resim_2021-01-03_150050.png
    67.6 KB · Hit: 97
  • resim_2021-01-03_150108.png
    resim_2021-01-03_150108.png
    327.2 KB · Hit: 112

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Garantiye gönder bence. Durup dururken bozulduysa yazılımsal değildir.

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yserkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Y. Serkan Yılmaz
Arkadaşlar bu konuyu 3.kez açıyorum fakat hala bir çözüm bulamadım, her yere baktım cevabı da yok. MSI GG CLUTCH GM11 dün kaymak gibi çalışmasına rağmen ayarları sıfırladığımda birden ışığı mışığı her şeyi gitti, USB takılma sesi falan geliyor fakat mouse imleci ne hareket ediyor,ne scroll hareket ediyor. GAMING GEAR kısmına geldiğimde nedenini bilmediğim bi halde bütün seviyeler 100DPI'a ayarlanmış durumda. Şu an mouse hepten gitmiş durumda. Nolur yardım edin, Yazılımı sil tekrar yükle dediler 3 kere sildim yükledim,olmadı. Defalarca ayarları sıfırladım en sonunda mouseun kırmızı ışığı geldi, ama yine bir şey yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yazılımda Mouse gözüküyor fakat hiç bir şey yapılmıyor. Mystic Light kısmından renk de değiştiremiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
aynı sorun bendede var çözebildin mi

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı sorun bendede var çözebildin mi
hocam ben garantiyi aradım iade kararı çıktı ya para iadesi ya da ürünün yenisini gönderiyorlar onu siz seçiyorsunuz ben ürünün yenisini istedim

Top Bottom