Neler Yeni

Msı Gg Clutch GM41 vs Asus ROG Pugio II ve daha iyi seçenekler

Şu an bu konudaki 3 kişi aldı mouse’u. Ben sabah almaya karar vermiştim ama tereddütlüydüm. Stokta olmayan bilgisayar da 50729 TL’ye güncellenmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna yakışır bir mousepad almak da şart oldu şimdi.

Son düzenleme:
MSI Agility GD60 (RGB oyun fare altlığı, esnek, 386 x 276 x 4 mm, ejderha logosu, siyah, 229 gram, RGB) https://www.amazon.com.tr/dp/B07XQHZD87/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_QB8S4VX4M0K0MQ540DJQ

(Güvenilir olmadığına dair yorumlar okudum ama detaylı araştırmadım)
En çok bu gd70 modeli hoşuma gitti. Almanya’dan aldırtırım belki. Gd80 var daha büyüğü.

GoLite Gaming Oyuncu Gamer Mouse Pad 700*300*3mm , Kaymaz Taban Büyük Boy Large Ofis Tipi Mouse Ped, Fare Altlığı, Düz Masa Koruyucu Klavye Altı Mousepad 70x30 Cm, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B09BNDL3KB/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_B9KTR5B1S417N897XC72
Bunun da kalitesiz olduğuna dair yorumlar var.

Son düzenleme:
Mouse alışverişinden 100 TL’lik alışverişe 25 TL indirim kuponu tanımlandı. Bilgisayar için ne alabilirim acaba?
Kargolanmış mouse. Yine zamlanmış.
GittiGidiyor’da satıştan kaldırılmış :)₺₺₺

Son düzenleme:
Bugün mouse geldi. Tahmin ettiğim gibi kablolu model göndermişler. Yazdım bakalım ne olacak. Diğer alan arkadaşlar size ulaştı mı mouse?

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
YILDIRIM
O fiyata kablosuz satmaları biraz zordu zaten iade edin bence ben 588 tl ye almıştım incehesap üzerinde 17 ağustosta

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
O fiyata kablosuz satmaları biraz zordu zaten iade edin bence ben 588 TL ye almıştım incehesap üzerinde 17 ağustosta
Neden zor olsun konuda o kadar konuştuk aynı kalitede rog pugio2 wireless da var hatta daha ucuza.

Ürünü yanlış gönderdikleri için değiştirmek zorundalar.

Bugün mouse geldi. Tahmin ettiğim gibi kablolu model göndermişler. Yazdım bakalım ne olacak. Diğer alan arkadaşlar size ulaştı mı mouse?
Eğer ararsanız daha çabuk dönüş alırsınız. Bakalım ne yapacaklar ilanı yanlış vermişiz iade alalım mı diyecekler doğrusunu gönderelim mi.
Kablosuzu göndermezlerse pugio 2 hala indirimde.

Son düzenleme:
Müşteri hizmetlerini aradım. Satıcıya ulaşamadı. Satıcı ürün iadesi istedi. Öyle onun işine geliyor bilerek yanlış ürün gönderdi. İade çözüm değil. Peşini bırakmam. Faturanızı kontrol edin. Faturayı da kablolu diye kesmişler.

Ben laptopla takım olsun diye msi aldım. Mousepadi de Almanya’dan gelecek msi agility gd70

Son düzenleme:

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bize de aynısını yapacaklar o zaman. Fatura kablolu için kesildiyse bir şey yapmak mümkün değil. Gittigidiyor fatura kesmediği için orada yapılan işlem geçerli sayılmaz. İncehesap ürünü yanlış listelemişim diyip içinden sıyrılır ve sadece gittigidiyor mağaza puanında düşüş yaşar. Fatura kablosuz kesilseydi peşine düşülürdü.

Gittigidiyora durumu bildirin.

Size de mi kablolu faturası kesmişler mailde var fatura. Ama ilanda kablosuz yazıyor ve biz onun parasını ödedik

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Size de mi kablolu faturası kesmişler mailde var fatura. Ama ilanda kablosuz yazıyor ve biz onun parasını ödedik
Kardeşimin hesabıyla almıştım gelince mailden bakayım. Evet ama çok uğraştırırlar thh ile vs. Müşteri hizmetlerini arayıp ikna edebilirseniz anca öyle olur. Thhye şikayet edeceğim teknoloji forumlarında yaptığınızı anlatacağım vs derseniz belki o zaman düzeltirler.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Evet mailden kontrol ettim faturada kablolu yazıyor ve muhtemelen kargo da kablolu gelecek. Gittigidiyor üzerinden mesaj attım durumu anlattım kayot oluşturuldu. Bir de müşteri hizmetlerini aradım direkt incehesabın onlar da kayıt oluşturmuşsunuz 2 gün içinde size dönüş yapılacak dedi. Konuşan arkadaş başlıl hatası olmuş dedi yani yaptıkları hatanın farkındalar. Bakalım ne olacak.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
banada kablolu geldi kanka onu yazmaya geldim aradım söyledim değişim isteyeceğim iade istemiycem umarım değişim olur

Top Bottom