Yigit06
80+ Bronze
Dahası
kanka sence hangisi msi mı asus mı ikisisde indirimde ne dersinEvetbu fiyata bu sensör ve kablosuz cidden çok iyi.
kanka sence hangisi msi mı asus mı ikisisde indirimde ne dersinEvetbu fiyata bu sensör ve kablosuz cidden çok iyi.
Hocam direkt üst modele geçeceğim diyorsanızreis hayırlı olun güle güle kullan bak benimde aklıma soktun üst segmente geçene kadar bende mi alsam ki![]()
kanka o sabre rgb pro wireless i karşılaştırdım cidden 650ips ile önlerinde sensör olarak üst model onu düşünüyorum evet sus armory crate bazen sorun yaratıyor ama pc yi ingilizce kullanıyorum bana pek sorun yaratmıyo birde asus tuf gaming m3 kullanıyorum onda da sıkıntı olmadı ve el boyumda bilekten orta parmak ucuna kadar 18 19 falan max 20 santim sensörlerinde pek fark yok aynı 450ips falan ondan sormak istedimHocam direkt üst modele geçeceğim diyorsanız
Logitech g pro wireless /Glorius model O ya da D wireless alın bütçenize uyuyorsa.
Razer viper ya da deatadder wireless versiyonları 1300 liralara çıkmış alınmaz maalesef. El boyunuzu ölçüp bir söyleyin. Bilekten parmak ucuna kadar.
Asus ile msı arasında kesinlikle msı daha güncel sorunsuz sensörü var ve asusun armory crate uygulaması çok kötü sorunlu. Asus da üzmez ama ben dediğim sebeplerden msı aldım.
Gittigidiyordan mı aldın?Valla ben kendime aldım bir tane kendi mousemu satıp![]()
Evet.Gittigidiyordan mı aldın?
Hayırlı olsun ben de asusla arasında kaldım yazdıklarını görünce msi alacağım herhalde.Evet.
Büyük eliniz var o zaman. Ben tüm profesyonel arenada bu saydıklarımı görüyorum genelde. Saber in kablolu versiyonunun 2000hz modu sorunlu diye aklımda kalmış nedense. Belki o yüzden ön yargılıyımdır ama o fiyatlara çıkacak olsam ben şansan glorius model o/d wireless alırdım.kanka o sabre rgb pro wireless i karşılaştırdım cidden 650ips ile önlerinde sensör olarak üst model onu düşünüyorum evet sus armory crate bazen sorun yaratıyor ama pc yi ingilizce kullanıyorum bana pek sorun yaratmıyo birde asus tuf gaming m3 kullanıyorum onda da sıkıntı olmadı ve el boyumda bilekten orta parmak ucuna kadar 18 19 falan max 20 santim sensörlerinde pek fark yok aynı 450ips falan ondan sormak istedim
olabilir ama farklı bu güncel fazla eski sayılmaz yeni denile bilir birde sanırsam 8000hz sorunlu olucaktı o da bilgisayarı aşırı güçlü istediği için diyebiliyorum tuş bakımından falan pugio 2 yi seçesim var pugio 2 kullanan var mı forumda ?Büyük eliniz var o zaman. Ben tüm profesyonel arenada bu saydıklarımı görüyorum genelde. Saber in kablolu versiyonunun 2000hz modu sorunlu diye aklımda kalmış nedense. Belki o yüzden ön yargılıyımdır ama o fiyatlara çıkacak olsam ben şansan glorius model o/d wireless alırdım.
İkiside benzer özelliklerde hocam asus kutu içeriği felan daha zengin ama dediğim gibi ben msı aldım. Armory crate kullandım rog gladius 2 origin ile hemen geri sildim. Diğet ekipmanlarınız felan asussa ya da aura sync destekliyse o zaman asus seçilebilir tabii.Hayırlı olsun ben de asusla arasında kaldım yazdıklarını görünce msi alacağım herhalde.
teşekkürler hocam kulaklığım da monitörümde asus monitöre bir şey yapamıyorum ama ses ayarlama falan kulaklıkda işe yarıyor tuf gaming h3 wireless var hoşuma gidiyo sanırsam pugio 2 alıcam daha tam emin değilim iyice kontrol sağlayıp karar vereceğim desteğiniz için teşekkürler tekrardanİkiside benzer özelliklerde hocam asus kutu içeriği felan daha zengin ama dediğim gibi ben msı aldım. Armory crate kullandım rog gladius 2 origin ile hemen geri sildim. Diğet ekipmanlarınız felan asussa ya da aura sync destekliyse o zaman asus seçilebilir tabii.
İkisinin de fiyatı güzel üzmez bu aralıkta.
Monitörüm dışında asus parçam yok msi ın şarj standı çok hoşuma gitti aslında hem şarj süresi hem sensör olarak daha iyi birde forumda asus için bağlantı kopma sorunlarından bahsetmişler tercihim msi olacak gibiİkiside benzer özelliklerde hocam asus kutu içeriği felan daha zengin ama dediğim gibi ben msı aldım. Armory crate kullandım rog gladius 2 origin ile hemen geri sildim. Diğet ekipmanlarınız felan asussa ya da aura sync destekliyse o zaman asus seçilebilir tabii.
İkisinin de fiyatı güzel üzmez bu aralıkta.
evet şarj istasyonu baya iyi duruyo ama arkadan şarj istasyonu hakkında sorun yaşamış tam sorunun nedir kanka @AEGONMonitörüm dışında asus parçam yok msi ın şarj standı çok hoşuma gitti aslında hem şarj süresi hem sensör olarak daha iyi birde forumda asus için bağlantı kopma sorunlarından bahsetmişler tercihim msi olacak gibi