Neler Yeni

Msı Gg Clutch GM41 vs Asus ROG Pugio II ve daha iyi seçenekler

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
reis hayırlı olun güle güle kullan bak benimde aklıma soktun üst segmente geçene kadar bende mi alsam ki :D
Hocam direkt üst modele geçeceğim diyorsanız
Logitech g pro wireless /Glorius model O ya da D wireless alın bütçenize uyuyorsa.
Razer viper ya da deatadder wireless versiyonları 1300 liralara çıkmış alınmaz maalesef. El boyunuzu ölçüp bir söyleyin. Bilekten parmak ucuna kadar.
Asus ile msı arasında kesinlikle msı daha güncel sorunsuz sensörü var ve asusun armory crate uygulaması çok kötü sorunlu. Asus da üzmez ama ben dediğim sebeplerden msı aldım.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Hocam direkt üst modele geçeceğim diyorsanız
Logitech g pro wireless /Glorius model O ya da D wireless alın bütçenize uyuyorsa.
Razer viper ya da deatadder wireless versiyonları 1300 liralara çıkmış alınmaz maalesef. El boyunuzu ölçüp bir söyleyin. Bilekten parmak ucuna kadar.
Asus ile msı arasında kesinlikle msı daha güncel sorunsuz sensörü var ve asusun armory crate uygulaması çok kötü sorunlu. Asus da üzmez ama ben dediğim sebeplerden msı aldım.
kanka o sabre rgb pro wireless i karşılaştırdım cidden 650ips ile önlerinde sensör olarak üst model onu düşünüyorum evet sus armory crate bazen sorun yaratıyor ama pc yi ingilizce kullanıyorum bana pek sorun yaratmıyo birde asus tuf gaming m3 kullanıyorum onda da sıkıntı olmadı ve el boyumda bilekten orta parmak ucuna kadar 18 19 falan max 20 santim sensörlerinde pek fark yok aynı 450ips falan ondan sormak istedim

_HKN_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hakan

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
YILDIRIM
3 4 aydır gm41 wireless kullanıyorum ve çok memnunum sarj istasyonuna takınca bazen sarj etmiyor biraz uğraşmak gerekiyor onun dışında sıkıntı yaşamadım 70 80 saat gidiyor sarjı ayrıca ağırlıklı olarak fps oyunları oynayan biriyim daha önce üst düzey kablolu mouse larda kullandım hiç pişman ettirmedi performansı

_HKN_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hakan

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kanka o sabre rgb pro wireless i karşılaştırdım cidden 650ips ile önlerinde sensör olarak üst model onu düşünüyorum evet sus armory crate bazen sorun yaratıyor ama pc yi ingilizce kullanıyorum bana pek sorun yaratmıyo birde asus tuf gaming m3 kullanıyorum onda da sıkıntı olmadı ve el boyumda bilekten orta parmak ucuna kadar 18 19 falan max 20 santim sensörlerinde pek fark yok aynı 450ips falan ondan sormak istedim
Büyük eliniz var o zaman. Ben tüm profesyonel arenada bu saydıklarımı görüyorum genelde. Saber in kablolu versiyonunun 2000hz modu sorunlu diye aklımda kalmış nedense. Belki o yüzden ön yargılıyımdır ama o fiyatlara çıkacak olsam ben şansan glorius model o/d wireless alırdım.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Büyük eliniz var o zaman. Ben tüm profesyonel arenada bu saydıklarımı görüyorum genelde. Saber in kablolu versiyonunun 2000hz modu sorunlu diye aklımda kalmış nedense. Belki o yüzden ön yargılıyımdır ama o fiyatlara çıkacak olsam ben şansan glorius model o/d wireless alırdım.
olabilir ama farklı bu güncel fazla eski sayılmaz yeni denile bilir birde sanırsam 8000hz sorunlu olucaktı o da bilgisayarı aşırı güçlü istediği için diyebiliyorum tuş bakımından falan pugio 2 yi seçesim var pugio 2 kullanan var mı forumda ?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hayırlı olsun ben de asusla arasında kaldım yazdıklarını görünce msi alacağım herhalde.
İkiside benzer özelliklerde hocam asus kutu içeriği felan daha zengin ama dediğim gibi ben msı aldım. Armory crate kullandım rog gladius 2 origin ile hemen geri sildim. Diğet ekipmanlarınız felan asussa ya da aura sync destekliyse o zaman asus seçilebilir tabii.
İkisinin de fiyatı güzel üzmez bu aralıkta.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
İkiside benzer özelliklerde hocam asus kutu içeriği felan daha zengin ama dediğim gibi ben msı aldım. Armory crate kullandım rog gladius 2 origin ile hemen geri sildim. Diğet ekipmanlarınız felan asussa ya da aura sync destekliyse o zaman asus seçilebilir tabii.
teşekkürler hocam kulaklığım da monitörümde asus monitöre bir şey yapamıyorum ama ses ayarlama falan kulaklıkda işe yarıyor tuf gaming h3 wireless var hoşuma gidiyo sanırsam pugio 2 alıcam daha tam emin değilim iyice kontrol sağlayıp karar vereceğim desteğiniz için teşekkürler tekrardan

_HKN_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hakan
Monitörüm dışında asus parçam yok msi ın şarj standı çok hoşuma gitti aslında hem şarj süresi hem sensör olarak daha iyi birde forumda asus için bağlantı kopma sorunlarından bahsetmişler tercihim msi olacak gibi

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Monitörüm dışında asus parçam yok msi ın şarj standı çok hoşuma gitti aslında hem şarj süresi hem sensör olarak daha iyi birde forumda asus için bağlantı kopma sorunlarından bahsetmişler tercihim msi olacak gibi
evet şarj istasyonu baya iyi duruyo ama arkadan şarj istasyonu hakkında sorun yaşamış tam sorunun nedir kanka @AEGON

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,636
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom