Neler Yeni

Msı Gg Clutch GM41 vs Asus ROG Pugio II ve daha iyi seçenekler

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kanka sende 67den 110a çıkmışsın :D :D yani düşüncem 20gramda pek bir şey olmaz gini ama gm41 alacağım yüksek ihtimal
Rival 3 ağırlık olarak iyi malzeme olarak kötüydü, rog gladius 2 origin malzeme olarak çok iyi ağırlık olarak kötüydü. Bu msı ikisinin ortası olacak inşallah :D

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Asus almaya karar verdim
neden asus almaya karar verdin acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rival 3 ağırlık olarak iyi malzeme olarak kötüydü, rog gladius 2 origin malzeme olarak çok iyi ağırlık olarak kötüydü. Bu msı ikisinin ortası olacak inşallah :D
inşallah kanka bakalım gm41 alacak gibiyim hızlı şarj bide hafif olması dikkatimi çekiyor

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
YILDIRIM
Hocam laptop msı ise msı gm41 wireless alın geçin derim fiyatı 700lerden 450-500 edüşmüşken.. Kablolu versiyonu da var yanlışlıkla onu almayın.
Herhalde msi alırım. Takımı bozmayım. Gittigidiyordan daha ucuzu da yok galiba.
Çanta ne önerirsiniz 17 inç msi için?

_HKN_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hakan
neden asus almaya karar verdin acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

inşallah kanka bakalım gm41 alacak gibiyim hızlı şarj bide hafif olması dikkatimi çekiyor
İkisi de iyi mouse bence başta kesin msi alırım diyordum ancak şöyle düşündüm sonuçta profesyonel bir oyuncu değilim ve sensörlerin farkını kesinlikle hissetmeyeceğim msi ın pil ömrü ve hafifliği hoşuma gitmişti ancak 20 gr çok fark yapmaz gibi geldi zaten şuan 100 gr üstü bir mouse kullanıyorum bir yandan aslında masaüstünde kablo olmaması için kablosuz mouse bakıyorum ve msi alırsam birde şarj istasyonunu masamın üstünde tutacağım. Asus tercih etme sebebime gelirsek aslında biraz markaları kıyasladım asusun genel olarak ürün çeşitlerinde kanıtlanmış kalitesi ve özellikle rog serisi bir ürünün kesinlikle üzeceğini düşünmedim ayrıca rgb görüntüsü daha çok hoşuma gitti ama dediğim gibi bu iki mousetan birini alıp memnun olmayan birini görmedim karar vermesi zordu.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İkisi de güzel hangisi hoşunuza gittiyse. Şu piyasada güzel fiyatlar. 450 lira üst seviye kablosuz mouse. Olmadı en kötü iade ederiz beğenmezsek sorun yok. Kutuya ve içeriğine zarar vermeyin yeter.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Saat başı fiyatı artıyor bunun da anlamadım. Ben de 467de aldım.

Saat başı fiyatı artıyor bunun da anlamadım. Ben de 467de aldım.
Fiyatlar dolara endeksli otomatik güncelleniyor muhtemelen. Vatandan bilgisayarı 39029’a aldım. Hemen sonra 46000 ertesi gün 47000 oldu. Sonra tükendi ama halen artıyor fiyatı. 59000’di bir ara. Onu almadan önce bir alt modelini 30940 TL’ye almıştım. Onun fiyatı da 40’a yaklaşıyor şimdi. Rtx 3080 16 GB görünce onu iade ettim eve gelmeden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,671
Üyeler
168,479
Son üye
Santax
Top Bottom