Neler Yeni

MSI ile Radeon partnerliği bitti! (İddia)

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Evga amd veya intele kesinlikle kart çıkarmaz bence. AMD yi büyük markalar istemiyo belli ki. MSI yeni amd kartları üretmediği gibi Asus da rog Strix veya özel seri kart getirmedi 7000 serisine. Yakında amd Sapphire xfx ve powercolor üçlüsüyle devam eder gibi geliyo bana.
Evga keşke geri dönse ekran kartı piyasasına ya. Şöyle güzelinden bi RTX 5080 FTW falan alsam bir sonraki jenerasyonda sjsjsj
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evga amd veya intele kesinlikle kart çıkarmaz bence. AMD yi büyük markalar istemiyo belli ki. MSI yeni amd kartları üretmediği gibi Asus da rog Strix veya özel seri kart getirmedi 7000 serisine. Yakında amd Sapphire xfx ve powercolor üçlüsüyle devam eder gibi geliyo bana.
Param yokken Evga hayal ederdim, param varken de herifler piyasadan çekildi aaww sjsjsjsj böyle işin kdkdkdkd

WhoCares

80+ Gold
Forumda açılacak konular:
Monster 8800xt aldım 98 dereceyi gördü.
Monster ekran kartım alev atıyo
Beyler monster 8600xt Barbie giydirmece düşük FPS sorunu
Arkadaşlar acil yardım monster ekran kartımın fanları %185 te çalışıyo evdekiler uyuyamıyo
kombi derdine son monster hem içinizi hemde evinizi ısıtır :kekw:

Reav

80+ Silver
Forumda açılacak konular:
Monster 8800xt aldım 98 dereceyi gördü.
Monster ekran kartım alev atıyo
Beyler monster 8600xt Barbie giydirmece düşük FPS sorunu
Arkadaşlar acil yardım monster ekran kartımın fanları %185 te çalışıyo evdekiler uyuyamıyo
Dogru usuwiwi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kombi derdine son monster hem içinizi hemde evinizi ısıtır :kekw:
Kasanın kapağını açıyorsun bedava soba

Reav

80+ Silver
Ne bileyim Pulse bile güzel bence. Tabi MSI Gaming X ile kıyaslanmaz ama Pulse Gigabyte Windforceden, Asus Dualden (bazı modeller) çok daha iyi mesela.
Güzel amd kart kalmadı asus desen rog çıkarmıyor msi zaten bundan sonra kart çıkarmaya pek meyilli gibi değil aorus desen çıkarmadı

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı
MSI AMD Kartları kötüydü zaten iyi olmuş.

Reav

80+ Silver
Top Bottom