Msı kasa karşılaştırması

Reaksiyon skoru
8
msı 4060 ekran kartına sahibim ve amd ryzem 7500f işlemcim var

Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart bu da ana kartım

kendime kasa almak istiyorum ama bütçem pek yok bu yüzden iki tane kasa seçtim hangisini almam daha iyi olur 1. https://www.vatanbilgisayar.com/msi...80-plus-tempered-glass-rgb-fanl-atx-kasa.html almak istediğim birinci olan ama buraya da sormak istedim 2. https://www.vatanbilgisayar.com/msi...w-750w-80-plus-bronze-rgb-fanli-atx-kasa.html

İkiside aynı kasa zaten. Sadece PSU'lar farklı. O sistem için 650W bile hayli hayli yeterli. 650W olanı tercih et derim ben. Yalnız içindeki modelin MSI MAG A650BNL FULL RANGE olup olmadığını sor.

İkiside aynı kasa zaten. Sadece PSU'lar farklı. O sistem için 650W bile hayli hayli yeterli. 650W olanı tercih et derim ben. Yalnız içindeki modelin MSI MAG A650BNL FULL RANGE olup olmadığını sor.
MSI MAG A650BNL FULL RANGE olup olmadığını sor. bu ne demekki
yani açıklarmısın

MSI MAG A650BNL FULL RANGE olup olmadığını sor. bu ne demekki
yani açıklarmısın
Model bilgisini iste.

Burada yazıyor nasıl anlayabileceğin.

he anladım içinde güç kaynağı var o yüzden alıyorum zaten güç kaynağından bahsettin dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Model bilgisini iste.

Burada yazıyor nasıl anlayabileceğin.
olması gerekiyor dimi

he anladım içinde güç kaynağı var o yüzden alıyorum zaten güç kaynağından bahsettin dimi

olması gerekiyor dimi
Evet PSU'dan bahsediyorum.

olması gerekiyor dimi
Full range olmalı evet.

1758194290344.webp

Şuradaki değerler 100-240v olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,081
Üyeler
183,056