Neler Yeni

MSI Katana A17 AI B8VG-862xtr alınır mı?

Wuqqers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaya
Bütçe
70000
Merhaba arkadaşlar,

Şu sıralar yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve HP Victus 16-S1002NT A05n6EA modelini düşünüyordum ilk başta fakat ürün bulamadığım için (stok bitti) yeni bilgisayarlar arıyorum ve MSI Katana A17 AI B8VG-862xtr ilgimi çekti ama emin değilim bu ürün hakkında bilgi verebilir misiniz veya bana 50-70k bütçe arası F/P ürün önerebilir misiniz?

Teknik özellikleri şöyle:

İşlemci: AMD Ryzen 9-8945HS
RAM: 32 GB.
Depolama: 1 TB SSD.
Ekran kartı: 8 GB NVIDIA RTX 4070.
Ekran: 17.1 inç.

Oyun ve ağır yazılımlar için harika görünüyor ama acaba gerçekten öyle mi? İşte merak ettiklerim:

Isınma konusunda sıkıntı çıkıyor mu? Oyun oynarken ya da ağır işler yaparken bilgisayar fırın mı oluyor yoksa normal mi? Fanlar çok mu gürültülü?

Ekranın kalitesi nasıl? Oyun oynarken ya da iş yaparken gözünüzü yoruyor mu? Renkleri net görebiliyor musunuz?

Pil ömrü nasıl? Bir şarjla ne kadar dayanıyor? Zamanla pil performansında düşüş yaşadınız mı?

Yazılım ve sürücü güncellemeleri sorunsuz mu? Oyunlarda ya da profesyonel programlarda takılma veya performans düşüklüğü yaşadınız mı?
Max Bütçem:70k

- Oyun ve ağır yazılımlar için işlemci ve ekran kartı fazlasıyla yeterli.

- Katana serisinde sıcaklık sorunları yok. Fanların gürültülü çalışması tüm laptoplarda var.

- Paneli IPS. Renk konusunda başarılı.

- Oyuncu laptoplarda pil süresini hiç arama, 3-4 saat belki.

- Yazılım ve sürücü güncellemeleri konusunda Msi iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,751
Üyeler
163,375
Son üye
versatilkullanıcı