Negan Smith
80+
Katana ise panel olarak ve özellik olarak bütçesine göre düşük kalıyor biraz.
Katana ise panel olarak ve özellik olarak bütçesine göre düşük kalıyor biraz.
Victus 16 kullanmışlığımda oldu Robloxta bile Watt limitinden drop yiyordu. HP alınmaz.
En iyisi MSI dan o zaman
Evet 4070 zorunlu ise alınabilir bir model sadece sıcak çalışıyor.
Lenovo ASUS ve Game Garaj markalarıda var. Yukarıda atılan F15 güç önemli ise alınabilir kasa kalitesi önemli ise Lenovo veya Game Garaj alınabilir.En iyisi MSI dan o zaman
İşini şansa bırakmak istemiyorsa
Gamegaraj sıkıntı ama evet baya alternatifi var aslında bütçe yüksek ama yüksek bütçeye Tuf değilde asusun daha iyi modelleri var Rog strix gibiEvet 4070 zorunlu ise alınabilir bir model sadece sıcak çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lenovo ASUS ve Game Garaj markalarıda var. Yukarıda atılan F15 güç önemli ise alınabilir kasa kalitesi önemli ise Lenovo veya Game Garaj alınabilir.
Eski kasaları dışında sıkıntı duymadım. Yeni kasaları öneriliyor hatta.Gamegaraj sıkıntı ama evet baya alternatifi var aslında bütçe yüksek ama yüksek bütçeye Tuf değilde asusun daha iyi modelleri var Rog strix gibi
roglar aşırı pahalıGamegaraj sıkıntı ama evet baya alternatifi var aslında bütçe yüksek ama yüksek bütçeye Tuf değilde asusun daha iyi modelleri var Rog strix gibi
insan yine de o kadar bütçe ayırmışken msi asus gibi markalara para vermek ister benceEski kasaları dışında sıkıntı duymadım. Yeni kasaları öneriliyor hatta.
Öncelik Lenovo olmalı bu dönem en kaliteli laptopları yapıyorlar diyebilirim. Sonrasında ASUS olabilir eğer marka önemli ise.roglar aşırı pahalı
insan yine de o kadar bütçe ayırmışken msi asus gibi markalara para vermek ister bence
Doğrudur ama işte kalite ortaya çıkıyor bu fiyatlarda oyuzden ben hep en iyisinden yanayım performanstan çokroglar aşırı pahalı
insan yine de o kadar bütçe ayırmışken msi asus gibi markalara para vermek ister bence
Siz öyle diyorsanız alınır çünkü yenileri ile ilgili pek bilgim yok ama dediğim gibi ben ağır basan markalardan yanayım bu fiyata hiç bir sıkıntı yaşamamasi içinEski kasaları dışında sıkıntı duymadım. Yeni kasaları öneriliyor hatta.
Game Garaj kullanmadım. Eğer birileri sıkıntı yaşarsa ve kronikse önermem.Doğrudur ama işte kalite ortaya çıkıyor bu fiyatlarda oyuzden ben hep en iyisinden yanayım performanstan çok
Siz öyle diyorsanız alınır çünkü yenileri ile ilgili pek bilgim yok ama dediğim gibi ben ağır basan markalardan yanayım bu fiyata hiç bir sıkıntı yaşamamasi için
hocam bu da olur benceÖncelik Lenovo olmalı bu dönem en kaliteli laptopları yapıyorlar diyebilirim. Sonrasında ASUS olabilir eğer marka önemli ise.
Clevo kasa.hocam bu da olur bence
GIGABYTE AORUS 16X 9SG i7-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB(140 W) 1TB SSD 16" WQXGA 165Hz(Pantone) Freedos Gaming Notebook | ITOPYA
GIGABYTE AORUS 16X 9SG i7-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB(140 W) 1TB SSD 16" WQXGA 165Hz(Pantone) Freedos Gaming Notebook En iyi fiyat seçenekleri ile AORUS 16X 9SG-43TRC54SD ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
monsterın ürettirdiği markayla aynı yaniClevo kasa.
"Monster'ın satın aldığı" kasa ile aynı. Hani bu anakartları bozulup mavi ekran veren, ısınan kasa var ya o kasa iste. Tongfang'lar idare eder.monsterın ürettirdiği markayla aynı yani