Çözüldü✓ Msi katana mı monster abra mı

attıklarıma bak zaten
Teşekkürler performans videolarını izleyecegim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam arkadaşın attığı 3070ti (34'e amazon kendisi satıyor alacaksanız bence oradan alın) laptop olabilir, ayrıca hp victus, acer nitro laptopların 4060lı modellerine bakabilirsiniz.
Vatan kart var ise 34e bunu öneririm.
Yoksa bahsettiğim örnek laptoplar bunlar
Tesekkür ederim bakacağım

Hocam arkadaşın attığı 3070ti (34'e amazon kendisi satıyor alacaksanız bence oradan alın) laptop olabilir, ayrıca hp victus, acer nitro laptopların 4060lı modellerine bakabilirsiniz.
Vatan kart var ise 34e bunu öneririm.
Yoksa bahsettiğim örnek laptoplar bunlar
Hocam birde hp victus ve Acer nitronun sogutma kısmı iyi midir?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Teşekkürler performans videolarını izleyecegim

Tesekkür ederim bakacağım

Hocam birde hp victus ve Acer nitronun sogutma kısmı iyi midir?
Ne çok iyi ne çok kötü hocam, fiyat performans olarak orta segment cihazlar işte. Çok üzeceğini zannetmiyorum, en kötü bir soğutucu alırsınız. Tavsiyem vatan kart var ise asus tuf 4060 almanız 34 o cihaz için gayet güzel fiyat şu an için.

Ne çok iyi ne çok kötü hocam, fiyat performans olarak orta segment cihazlar işte. Çok üzeceğini zannetmiyorum, en kötü bir soğutucu alırsınız. Tavsiyem vatan kart var ise asus tuf 4060 almanız 34 o cihaz için gayet güzel fiyat şu an için.
Vatan kart yok maalesef

Herhalde bir vatan bilgisayar mağazasına giderseniz size vatan kart verirler diye düşünüyorum
asus tuf almayı dusunuyorum suankı kararım acer nıtro5

hocam sızede cok soru soruyorum kusura bakmayın ama nıtro5 150w elektrik faurasında cokmu artıs gösterir

asus tuf almayı dusunuyorum suankı kararım acer nıtro5

hocam sızede cok soru soruyorum kusura bakmayın ama nıtro5 150w elektrik faurasında cokmu artıs gösterir
Yok hocam ya zaten en fazla 100 120watt çeker, laptopta o watt ne kadar yüksek olursa performans da o kadar yüksek oluyor. Bu yüzden watt mevzusunun yüksekliğine pek takılmayın, düşük olursa takılabilirsiniz asıl:D
Sıkıntı yok hocam sorabilirsiniz çekinmeyin.

Yok hocam ya zaten en fazla 100 120watt çeker, laptopta o watt ne kadar yüksek olursa performans da o kadar yüksek oluyor. Bu yüzden watt mevzusunun yüksekliğine pek takılmayın, düşük olursa takılabilirsiniz asıl:D
Sıkıntı yok hocam sorabilirsiniz çekinmeyin.
sagolasın hocam tesekkur ederım ıyı geceler dilerim

2 side çöp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,172
Üyeler
184,272
Son üye
Trueno
Geri