MSI MAG 256F 24.5'' Nasıl Bir Monitör (4.299TL)

MSI 1080p 27'' monitörü olan tanıdığımda çok fazla ışık sızması vardı. Hatta bu monitörün de ITOPYA'nın ilanındaki inceleme videosunda ışık sızması var orta alt kısmında, onu göz göre göre aldım. 27'' 1080p olanında daha fazla vardı ama hepsinde öyle midir bilmiyorum yanıltmış olmayayım.
Memnun musun göze batıyor mu piksel

Memnun musun göze batıyor mu piksel
Ben daha yeni sipariş verdim, tanıdığımda 27'' olanı vardı ama benim dikkatimi çeken ışık sızmasıydı, pikseller pek dikkatimi çekmedi açıkcası zaten neredeyse hiç kullanmadım.

bende cuma sipariş geçtim hayırlı olsun şimdiden gelince bir yorum yaparsın benimki geç gelebilir akdeniz tarafındayım
Parlaklık seviyesi ve renkleriyle ilgili bir konuda beğenmediğini söyleyenler vardı ama 4000TL'e zaten ne bekleyeceksin bu tarz bir monitörden bilmiyorum. Ben gayet yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum açıkcası fiyatına göre, senden önce gelirse yazarım nasıl olduğuna dair bikaç bi şey.

MSI MAG 256F 24.5'' monitör nasıl arkadaşlar, ITOPYA'da fiyatı bayağı uygun genele göre almayı düşünüyorum ama karar veremedim henüz. OLED monitör alana kadar idare etsin yeter fazlasına gerek yok.

Ben aldım 27 olanı çok iyi monitör, tek kötü yanı pivot değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parlaklık seviyesi ve renkleriyle ilgili bir konuda beğenmediğini söyleyenler vardı ama 4000TL'e zaten ne bekleyeceksin bu tarz bir monitörden bilmiyorum. Ben gayet yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum açıkcası fiyatına göre, senden önce gelirse yazarım nasıl olduğuna dair bikaç bi şey.
Parlaklık olayını anlamıyorum %100 yapamıyorum monitörü çok göz ağrıtıyo son seviyede 75 e düşürdüm.

itopya umarım kargo garanti konusunda üzmez

Ben aldım 27 olanı çok iyi monitör, tek kötü yanı pivot değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parlaklık olayını anlamıyorum %100 yapamıyorum monitörü çok göz ağrıtıyo son seviyede 75 e düşürdüm.
Valla bilmiyorum herhalde güneşin ortasına koyup kullanıyorlar monitörü o yüzden parlaklığı az diyorlar. Şu anki kullandığım monitör de 250nit %50de kullanıyorum parlaklığı

bende cuma sipariş geçtim hayırlı olsun şimdiden gelince bir yorum yaparsın benimki geç gelebilir akdeniz tarafındayım
Halen kargoya verilmedi değil mi senin siparişin de?

evet evet bende tam sana yazacaktım
Screenshot_1.png

Böyle bir geri dönüş yaptılar. Sanırım toplu olarak gönderim yapacaklar. Kampanyalı ürün almanın kötü yanı. 1 hafta bekleyeceğiz büyük ihtimal bunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,980
Üyeler
183,501
Son üye
oldman49
Geri