vladvlad
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 373
bu driveri daha onceden de kurmustum. yeniden kurulum yaptim ama hala ayni, degisen bir sey yok
driveri indirip klasöre çıkar aygıt yöneticisinden monitörler kısmına gel
sürücüyü güncelleştir de driveri göster kur yeniden başlat öyle olması lazım
buradan indirip aygit yoneticine manuel olarak yukledim.8Bit+Frc olabilir kesin konuşmamakla birlikte oda gerçek 10 bit kadar iyi değil
yazılımını yükleyebilirmisiniz
Frc ile 10 bit oluyor işte o yüzden 10 bit yazmışlardır monitörün gerçek renk derinliği 8 bit ancak frc teknolojisi ile 10 bit gibi göstermeye çalışıyor aşağıya benq'nun anlatımını koydum (kendim yazmaya üşendimburadan indirip aygit yoneticine manuel olarak yukledim.
hocam attigim gorsellerde 10 bit (8+frc) yaziyor. ama yine de 10 bit yazmislar kafam karisti gercekten
anladim hocam tesekkur ederim.Frc ile 10 bit oluyor işte o yüzden 10 bit yazmışlardır monitörün gerçek renk derinliği 8 bit ancak frc teknolojisi ile 10 bit gibi göstermeye çalışıyor aşağıya benq'nun anlatımını koydum (kendim yazmaya üşendim)
Alıntıyı görüntüle
Windows 10 da calısıyormu driver win11 diyor indirme linkindeburadan indirip aygit yoneticine manuel olarak yukledim.
hocam attigim gorsellerde 10 bit (8+frc) yaziyor. ama yine de 10 bit yazmislar kafam karisti gercekten
DP kablosuyla bağlayıp nvidia driver ayarlarından 10 bit yapdenemedim bilmiyorum hocam. denemekten zarar gelmez diyorsaniz deneyin, hem birlikte ogrenmis oluruz![]()