Neler Yeni

MSI MAG 275F alınır mı?

ALONE 0_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
şiwan kaya
içinde hangi display kablosu çıkıyor acaba bende almayı düşünüyorum ama satıcı şansa içinden hdmi kablosu mu display port mu çıkacağını bilmediğini söylüyor ona göre bi kablo almak istiyorumda

Farex

80+ Silver
içinde hangi display kablosu çıkıyor acaba bende almayı düşünüyorum ama satıcı şansa içinden hdmi kablosu mu display port mu çıkacağını bilmediğini söylüyor ona göre bi kablo almak istiyorumda
Ben bunun 2k modelini aldım 180hz 27 inç onda display çıktı.

ALONE 0_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
şiwan kaya

Farex

80+ Silver
hocam https://www.hepsiburada.com/msi-27-mag-275f-1920x1080-fhd-16-9-flat-rapid-ips-180hz-0-5ms-gtg-adaptive-sync-gaming-monitor-p-HBCV00006X88C1?magaza=DEY ELEKTRONİK&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.73.2 buradan almayı düşünüyorum ama yorumlarda 1 kişi kargodan şikayete etmiş ve belirttiğim gibi kablonun tedarikçisinden dolayı içini açıp bakamadıklarını söylüyorlar sizce güvenilir mi yoksa biraz daha para verip daha güvenli bir yerden mi almak gerekir?

cihazı alırken yani aldıktan sonra videolu bir şekilde monitörü açarsan bir sıkıntıyla karşılaşmasın ya birisi çekecekse o monitörü göstererek açman lazım yoksa öbür türlü hani kırık veya bir hasar durumunda sıkıntı yaşanabilir ama video ve kanıt olduğu zaman sıkıntı yaşanmıyor tabi bu Hepsiburada için geçerli diğer Trendyol’da falan balta sıkıntı yaratabiliyor yani kamera kaydı bile olsa Trendyol tarzı bazı siteler yine problem yaratabiliyor Hepsiburada direkt iade yapıyor veya değişim

ALONE 0_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
şiwan kaya
cihazı alırken yani aldıktan sonra videolu bir şekilde monitörü açarsan bir sıkıntıyla karşılaşmasın ya birisi çekecekse o monitörü göstererek açman lazım yoksa öbür türlü hani kırık veya bir hasar durumunda sıkıntı yaşanabilir ama video ve kanıt olduğu zaman sıkıntı yaşanmıyor tabi bu Hepsiburada için geçerli diğer Trendyol’da falan balta sıkıntı yaratabiliyor yani kamera kaydı bile olsa Trendyol tarzı bazı siteler yine problem yaratabiliyor Hepsiburada direkt iade yapıyor veya değişim
satıcıya sordum eğer satın alırsam içine bakıp dp kablolu ürünü gönderebilir mi diye cevap bekliyorum ona göre bi karar vericem artık şaşırtıcı şekilde aynı fiyatın biraz daha üstünede yine aynı satıcı farklı sitelerde satıyor ve ürünü satın alan biri kargosu dıştan hasar görmüş şekilde teslim almış ve fotoğrafla belirtmiş duruma göre karar vereceğim bu arada siz monitörden memnun musunuz?

Farex

80+ Silver
satıcıya sordum eğer satın alırsam içine bakıp dp kablolu ürünü gönderebilir mi diye cevap bekliyorum ona göre bi karar vericem artık şaşırtıcı şekilde aynı fiyatın biraz daha üstünede yine aynı satıcı farklı sitelerde satıyor ve ürünü satın alan biri kargosu dıştan hasar görmüş şekilde teslim almış ve fotoğrafla belirtmiş duruma göre karar vereceğim bu arada siz monitörden memnun musunuz?
Benim ki seninkinden kat kat üstün çünkü bende 2k ekran ve quantum dot özelliği var ve hdr400 ile geliyor mükemmel bir monitör seninki baya düşük kalacaktır benimkine göre.

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mehmet
kötü ürün neden olduğunu sıcak fırsatlara açılan konuda açıklamıştım.

Top Bottom