Çözüldü✓ MSI MAG B650 Tomahawk alınır mı?

İlk başta b650 eagle istiyordum forumda lehimlemesi arkada daha fazla ısınır dediler daha güçlü model olarak b650 tomahawk önerdiler normalde bütceyi aşıyor ama ileride bir sorun yaşamamak için alıcağım bu anakartın kronik bir arızası falan yok değil mi?

yarın amazondan almayı düşünüyorum kampanya falan varsa söylerseniz çok iyi olur.
Alınır derdim de o paraya b850 var o yüzden b650 tomahawk alma

B850 de sırf gen5 var diye gigabyte ve fazı daha düşük almak mantıklı mı
gigabyte alma zaten şunu alabilirsin çok iyi modeldir

Hocam o kadar zorlayamam ya 9 bine bile zor çıktım
Hocam dediklerinin hiçbirini dinlemeyin eğer fazı yüksek olan model varsa sırf güncel diye b850 almanın hiçbir mantığı yok bunlar b650'yi b840 gibi görüyorlar.

Hocam dediklerinin hiçbirini dinlemeyin eğer fazı yüksek olan model varsa sırf güncel diye b850 almanın hiçbir mantığı yok bunlar b650'yi b840 gibi görüyorlar.
Evet bende farkettim sırf gen5 diye almanin mantığı yokki ne takicam ben ona

Hocam şu nasıl? Bana bi arkadaş önerdi de başka bi konuda benim dikkatimi X3D Turbo olayı çekti ama sırf onun için değer mi sizin dediklerinize kıyasla bilmiyorum. Aralarında nasıl farklar var? Ya eagle 650 ya da 850 olanı ya da bu attığımdan birini almayı düşünüyorum 7800x3d için

Hocam şu nasıl? Bana bi arkadaş önerdi de başka bi konuda benim dikkatimi X3D Turbo olayı çekti ama sırf onun için değer mi sizin dediklerinize kıyasla bilmiyorum. Aralarında nasıl farklar var? Ya eagle 650 ya da 850 olanı ya da bu attığımdan birini almayı düşünüyorum 7800x3d için

Hocam o anakart bana biraz boş geldi görünüş için yapılmış gibi duruyor 2 tam slotu var bios flashback yok vb.
Bence micro atx istiyorsan bu model çok f/p

Evet bende farkettim sırf gen5 diye almanin mantığı yokki ne takicam ben ona
Normal kullanıcı için B850-650 arasında hiç bi' fark yok.
Önemli olan bütçe ve hangi senaryoda kullanılacağı. Eğer aynı paraya B850 varsa tabii ki daha güncel kartlar olduğu için alınır ama F/P ve üst segment B650 iyi fiyata alınıyorsa o da değerlendirilir. Günlük kullanıcı için hazır sistemlerin hepsinde hala B650 var, hiç bi' sıkıntı da yok.
Ortalama 3-5 sene içinde zaten yeni bi' segment ismi ile başka anakart çıkaracaklar, adamların satış politikası bu.

Hocam o anakart bana biraz boş geldi görünüş için yapılmış gibi duruyor 2 tam slotu var bios flashback yok vb.
Bence micro atx istiyorsan bu model çok f/p
Bence güzel anakart gigabyte b850m force, bi tek fazı biraz düşük ama o fiyata pcie 5.0 gpu ve m2 olması, 3x m2 slotu olması, vrm soğutucu blokları da güzel ve büyük. Sadece usb portları az.

Bu arada ben de senin önerdiğin aorus elite b850m kullanıyorum birebir aynısını, memnunum. Ama arada fiyat farkı var, bütçesi kısıtlı olan biri force u tercih edebilir

Bence güzel anakart gigabyte b850m force, bi tek fazı biraz düşük ama o fiyata pcie 5.0 gpu ve m2 olması, 3x m2 slotu olması, vrm soğutucu blokları da güzel ve büyük. Sadece usb portları az.

Bu arada ben de senin önerdiğin aorus elite b850m kullanıyorum birebir aynısını, memnunum. Ama arada fiyat farkı var, bütçesi kısıtlı olan biri force u tercih edebilir
Hocam bu faz tam olarak ne işe yarıyor? 7800x3d için mesela çok olması olmazsa olmaz bi durum mu?

Şuan çok şaşırdığım bir durum oldu az önce 9 bin olan tomahawk 10 bin oldu şaka gibi olay bu fiyatan düşmezse b650 Eagle almak zorundayım @Monster Form

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,401
Üyeler
187,328
Son üye
cepo
Geri