Çözüldü✓ MSI MAG B650 TOMAHAWK VS MSI PRO X870-P WIFI HANGİSİ ACİL

düşünmüyorum iptal etmeyi çok olumsuz yorumla karşılaşmadım aldım bi kere ileri dönük olarak güzel olduğunu da düşünüyorum teşekkürler genede

Sırf x diye 11k verilmesinide mantıklı bulmuyorum eğer yüksek hızlı veri portlarına ihtiyacın yoksa x670e var veya b850 Gaming x daha mantıklı tercihler ama hali hazırda almışsın iptal etmeyi düşünürsende veya daha uygun bir şey alayım dersende şunlara bakabilirsin ki bence b650 tomahawk da güzel bir tercih veya b650 Gaming plus

BU ANAKART YERINE ADAM GIBI X870 ALINIR

bir şey biliyorsan adam akıllı söyle yok o alınır bu alınmaz biliyorsan neye göre iyi olduğunu anlatacaksan dinleyim öyle caps açıp yazmayla olmuyor neye göre alınıp alınmıyacağını anlat bakalım x670 ve x870 arasında tek fark x870 de yüksek hızlı portlar var x670 oyuncular için hayli hayli yetecek özellikler sunuyor 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al hatta amd nin direkt anakart özelliklerini atayım 12+x+x şeklinde olan her anakart mosfet soğutucusu iyiyse alınır başka bir özellik değişmiyor zaten hepsi standart belli başlı özellikleri var çok nisch şeyleri aramıyorsan piyasadaki 7k lık ve 15 klık anakart arasındaki tek var görünüş denebilir( tabii ki mosfet soğutucu block kalınlığı malzeme kalitesi vs artıyor ama bunların bir etkisi yok) eğer görünüş önemli değilse b650-x670-b850 çekilir görünüş önemliyse x670-x870 den güzel model alınır aralarında tek fark USB yüksek hızlı portlar olur onuda işi olan adam alıyor zaten bakarak.

Ekler

• IMG_6282.webp
    IMG_6282.webp
    39.4 KB · Hit: 7
Son düzenleme:
bir şey biliyorsan adam akıllı söyle yok o alınır bu alınmaz biliyorsan neye göre iyi olduğunu anlatacaksan dinleyim öyle caps açıp yazmayla olmuyor neye göre alınıp alınmıyacağını anlat bakalım x670 ve x870 arasında tek fark x870 de yüksek hızlı portlar var x670 oyuncular için hayli hayli yetecek özellikler sunuyor 😀

Al hatta amd nin direkt anakart özelliklerini atayım 12+x+x şeklinde olan her anakart mosfet soğutucusu iyiyse alınır başka bir özellik değişmiyor zaten hepsi standart belli başlı özellikleri var çok nisch şeyleri aramıyorsan piyasadaki 7k lık ve 15 klık anakart arasındaki tek var görünüş denebilir( tabii ki mosfet soğutucu block kalınlığı malzeme kalitesi vs artıyor ama bunların bir etkisi yok) eğer görünüş önemli değilse b650-x670-b850 çekilir görünüş önemliyse x670-x870 den güzel model alınır aralarında tek fark USB yüksek hızlı portlar olur onuda işi olan adam alıyor zaten bakarak.
Ben özellikle yüksek gblı videolar kısa filmler kurguladığım için port önemliydi buna dikkat ederekte aldım bınu

Baya tatlı duruyor

Ekler

• image.webp
    image.webp
    959.6 KB · Hit: 10

Kardeşim sen x870 parasına x670 öneriyorsun sonra dikleniyorsun burda ne anliyoruz

Bu fiyatlara X870 PRO-RS gibi dolu bir anakart alabilirdiniz.

Kardeşim sen x870 parasına x670 öneriyorsun sonra dikleniyorsun burda ne anliyoruz
Kardeşim benim x670 ile x870 arasında bir fark yok anlamıyorsun bunu aynı paraya o var bu var bana kanıtla neyi daha iyi anlatıyorum o paraya bu var diyorsun

X870 le x670 arasındaki farkı anlatıyorum o paraya bu var bu var bende biliyorum olduğunu ama neye göre daha iyi kullanmayacağı portlara kimse para vermesin b850-b650 x670 serisi gayet yeterli anakartlat

Güncel her zaman iyidir aldığınız fiyat iyi hayırlı olsun.

Selamlar dostlar. MSI B850 Gaming Plus sanıp yanlışlıkla 6e modelini almışım. B850M wifi 7 modeli daha dolu geldi çok fark olmasa da. Her neyse bu fiyatlara başka anakart öneriniz var mı? İşlemcim 7500f ekran kartım Allah'ın izniyle 5070ti olacak ilerde işlemciyi upgrade etmeyi düşünüyorum. Şu anki anakartı iade edebilirim veya indirimli bir model olursa onu aldıktan sonra iade edebilirim. Fikirlerinize açığım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,680
Üyeler
184,202
Son üye
serddar
Geri