Bende dün saat 14:00 gibi sipariş verdim kargoya verilmiş. Asus b850m gaming plus wifi almıştım onu iade edeceğim atx anakart daha iyi duruyor kasadaBen aldım 4 tane kaldı
Bende dün saat 14:00 gibi sipariş verdim kargoya verilmiş. Asus b850m gaming plus wifi almıştım onu iade edeceğim atx anakart daha iyi duruyor kasadaBen aldım 4 tane kaldı
Bak bakalım kac kisi almis okuma yazman yok mubilader sen sorunlumusun indirim falan yok işte millet kanıtlamış hala birşeyler zırvalıyorsun hatanı kabul edip özür dileyeciğine
Kral bende mağazadan aldım ama stok olmadığı için pazartesi alıcam cuma aldımBende dün saat 14:00 gibi sipariş verdim kargoya verilmiş. Asus b850m gaming plus wifi almıştım onu iade edeceğim atx anakart daha iyi duruyor kasada
arkadaşım senin sorunlarınmı var istersen 1 milyon kişi alsın bir fiyat avantajı yok gördüğü en düşük fiyat değil buBak bakalım kac kisi almis okuma yazman yok mu
herkes neyin ne olduğunu görüyor senin aklına ihtiyaçları yok sorunlu olan sensin.arkadaşım senin sorunlarınmı var istersen 1 milyon kişi alsın bir fiyat avantajı yok gördüğü en düşük fiyat değil bu
zekası geri kalmış canlı türü indirim diye açtın sana indirim yok diyoruz hala kıvırıyorsunherkes neyin ne olduğunu görüyor senin aklına ihtiyaçları yok sorunlu olan sensin.
isteyen alır isteyen almaz boş laf yazmaya gelmeyin.
Kendini tarif etme hadi isinezekası geri kalmış canlı türü indirim diye açtın sana indirim yok diyoruz hala kıvırıyorsun
uzatmanın manası yok iyi forumlarKendini tarif etme hadi isine