Neler Yeni

MSI MAG B850 Tomahawk Max Wifi vs Gigabyte B850 Aorus Elite WiFi7

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,383
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
bu arada 320 ve 160 ikisinide destekliyor aoros
320 desteklediğinin kaynağı var mıdır sitelerinde 160 yazıyor ama belki gigabyte yazmamıstır şaşırtmaz
1744119663442.png

sadecekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Ekin Büyükyağcı
320 desteklediğinin kaynağı var mıdır sitelerinde 160 yazıyor ama belki gigabyte yazmamıstır şaşırtmaz
Alıntıyı görüntüle
Ethernet kullanacağım ve tr şartları sağolsun 1gb üstü zaten hikaye yani fazlar olarak hangisi daha iyi 4 m2 bana fazla gelir muhtemelen şuanda 2 m2 kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğutma olarak hangisini önerirsiniz gönlüm aorus tan yana çünkü üst segment ve ikinci elde daha rahat satabilirim diye düşünüyorum beyaz olduğu için birde doubler ne tam anlayamadım olması iyi mi değil mi

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,240
İsim
efe araci
Ethernet kullanacağım ve tr şartları sağolsun 1gb üstü zaten hikaye yani fazlar olarak hangisi daha iyi 4 m2 bana fazla gelir muhtemelen şuanda 2 m2 kullanıyorum

Soğutma olarak hangisini önerirsiniz gönlüm aorus tan yana çünkü üst segment ve ikinci elde daha rahat satabilirim diye düşünüyorum beyaz olduğu için birde doubler ne tam anlayamadım olması iyi mi değil mi
tomahawk her açıdan daha iyi.

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
ahmet

ust segment aoros elite en üst seviyesi gigabyte markasının ama tomahawk ta msi en üst markası yani o açıdan bakma sen ikiside iki firmanın tepeleri

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,240
İsim
efe araci

sadecekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Ekin Büyükyağcı
üzmez fakat tomahawk daha iyi.
Kusura bakmayın yorucam ama nesi daha iyi tam anlayamadım aorus modelinde arkaplaka var bu soğutmaya etki etmez mi ayrıca 9700x kullanacağım yani tam anlamda ikisindede kullanabilir miyim işlemciyi birde bu doubler ne oluyor

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,240
İsim
efe araci
Kusura bakmayın yorucam ama nesi daha iyi tam anlayamadım aorus modelinde arkaplaka var bu soğutmaya etki etmez mi ayrıca 9700x kullanacağım yani tam anlamda ikisindede kullanabilir miyim işlemciyi birde bu doubler ne oluyor
faz sayısı daha çok , usb portu daha çok , vrm olarak tomahawk daha güçlü.

sadecekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Ekin Büyükyağcı
Başka önerdiğiniz anakart varmı b650 vs de olur

faz sayısı daha çok , usb portu daha çok , vrm olarak tomahawk daha güçlü.
Faz aorusta daha çok diyor kıyaslama kısmında

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,240
İsim
efe araci
Başka önerdiğiniz anakart varmı b650 vs de olur

Faz aorusta daha çok diyor kıyaslama kısmında
VRM olarak Tomahawk daha güclü zaten. Gigabyte bu doubler işini baya seven bir firma. Bu arada 14/2/1 yazdıgına takılma yanlıs yazdım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
şurda çok basit anlatıyor hocam olayı.

Top Bottom