🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı Soğutucusu 2699 tl +40$ steam kodu

Alan varmı ya guvenemedim modele açıkçası bu fiyattan ucuza kesin iyi sonuç veren thermal right var çunku
Ürün gayet iyi ve fiyatına göre de bir fırsat. Steam kodu için alacaksanız kullanmanız halinde kâr ettirebilir, alıp satma fikriniz varsa üzecektir.

Kullanıcam ancak bazı arkadaşlar steam kodu olayı kesin degil demiş

Gayet kesin bir şey, ürünü kayıt edince çıkıyor zaten kesin olmasa ürün kayıt ettiğinde gözükmez. Ha promosyon talebi fazladır değişiklik yapar veya vermez orası ayrı stoklarla sınırlı sonuçta.. Ancak bu tür şeylerde beklemen gerekiyor.. Sırf kod alıp iade edenlerin önüne geçmek için. Amazondan aldım bu arada Beyaz.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-04 225342.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-04 225342.webp
    92.8 KB · Hit: 123
Gayet kesin bir şey, ürünü kayıt edince çıkıyor zaten kesin olmasa ürün kayıt ettiğinde gözükmez. Ha promosyon talebi fazladır değişiklik yapar veya vermez orası ayrı stoklarla sınırlı sonuçta.. Ancak bu tür şeylerde beklemen gerekiyor.. Sırf kod alıp iade edenlerin önüne geçmek için. Amazondan aldım bu arada Beyaz.
Ortada ki için ürünü aldıktan sonra 7 veya 14 gündü tam hatırlayamadım öyle başvurabiliyorsun. Soldakine de başvurman için ürünü monte etmeden seri numarası ve yanında 3 haneli numarayı not etmeniz gerekiyor(seri numarası kutuda yazıyor ama 3 hane sadece ürünün üstünde) sonra sipariş numaranız fatura numaranız ve faturanızın pdfini sisteme yüklemeniz falan gerekiyor öyle ha ben aldım verin diyince vermiyor birde başvuru yapınca onaylaması için 7 gün daha bekliyorsunuz tahmini nerden biliyosun diye sormayın :d ben yaptım halen vermesini bekliyorum

Ortada ki için ürünü aldıktan sonra 7 veya 14 gündü tam hatırlayamadım öyle başvurabiliyorsun. Soldakine de başvurman için ürünü monte etmeden seri numarası ve yanında 3 haneli numarayı not etmeniz gerekiyor(seri numarası kutuda yazıyor ama 3 hane sadece ürünün üstünde) sonra sipariş numaranız fatura numaranız ve faturanızın pdfini sisteme yüklemeniz falan gerekiyor öyle ha ben aldım verin diyince vermiyor birde başvuru yapınca onaylaması için 7 gün daha bekliyorsunuz tahmini nerden biliyosun diye sormayın :d ben yaptım halen vermesini bekliyorum

Süreci biliyorum hocam acelem yok isterlerse 2 ay sonra versinler önemli değil benim için zaten olması gereken de o. Aldın hemen kod verilmesi mantıksız.. Asus Dual 5060Tİ 16 GB aynı mantıkta almıştım onda nakit seçeneği vardı 1.5 ay sonra cash back nakit banka hesabıma yattı. Olması gereken bu zaten. Ki amazon alımlarında kampanya cash back /steam kod 1 aydan fazla olmalı :)

msi sıvı soğutmalarda ses problemi oluyor o nedenle pek güvenilir gelmedi bana. 360mm almıştım iade etmek zorunda kaldım😅

Ürünü amazondan satın alıp 20 dolarlık kodu alan var mı? Hepsiburada Orijinal satıcısı MSI'ın yetkili satıcıları arasında gözüküyor ama Amazon gözükmüyor.

40 doalr 1600 tl eder zaten alet 1000tl mi geliyor

Ürünü amazondan satın alıp 20 dolarlık kodu alan var mı? Hepsiburada Orijinal satıcısı MSI'ın yetkili satıcıları arasında gözüküyor ama Amazon gözükmüyor.
Amazon'dan aldım da 2 gündür yorumumun onaylanmasını bekliyorum.

ben de aldim simdi, umarim kodlari alabiliriz. önceden satin alan arkadaslar kodu alabilirse ve yazarsa cok iyi olur

siyahı yok mu??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,336
Üyeler
184,617
Son üye
batu112
Geri