sese takıntınız varsa kaliteli kule tipi almanız daha mantıklı olurMsi sıvı soğutmaların pompada uğultu sesi geliyor. Yinede marka olarak arkasından duran bir firma alınır mı? Bu sorunu bilerek alınır.
Evet takıntım var, Cougar radyatöre artric fan takarak çözdüm. Fakat ekran kartı güncellemeyi düşünüyorum Para kalırsa kasayı phanteks nv5, sıvı soğutmayı da Lianli galahad düşünüyorum.sese takıntınız varsa kaliteli kule tipi almanız daha mantıklı olur
Bu sistem 4070 ti ve süper iyi gider.Evet takıntım var, Cougar radyatöre artric fan takarak çözdüm. Fakat ekran kartı güncellemeyi düşünüyorum Para kalırsa kasayı phanteks nv5, sıvı soğutmayı da Lianli galahad düşünüyorum.
2k için 4070 super yeterli olur gibi geliyor bu hafta yurtdışına çıkacağım uygun olursa fiyatlara bakacağım bakalımBu sistem 4070 ti ve süper iyi gider.
Hayırlısı olsun.2k için 4070 super yeterli olur gibi geliyor bu hafta yurtdışına çıkacağım uygun olursa fiyatlara bakacağım bakalım
işlemcin ne ?mag 360r kullandım. 3 defa garantide değişti. son geleni sattım ve meg s360 aldım ne ses var ne tıkanma var ne başka bir sorun..
Almak isteyen ama alamayan varsa üzülmesin. Gaming gecesinde 3k ya satılıyordu gene gelebilir
7700xHayırlısı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemcin ne ?