Piyasa fiyatına Göre uygun ürün hakkında bilgim yok.
Neden alınmaz hocam bundan almayı düşünüyordum çünküalınmaz
güzel bir model değil bu fiyata daha iyileri var . bütçeni ve işlemcini söylersen öneri yapabilirimNeden alınmaz hocam bundan almayı düşünüyordum çünkü
Hazır önermişken Banada Öner be hocam Ryzen 9 7950x3d alacağım veya fiyatına göre yeni çıkan işlemciyi Şuan sadece ram anakart ssd aldım kasa işlemci soğutucu filan almadım. 4 5K bütçe ayırmayı düşünüyorum soğutucuya çünkü sanal pc kuracağım 12 14 tane işlemciye çok yük binecekgüzel bir model değil bu fiyata daha iyileri var . bütçeni ve işlemcini söylersen öneri yapabilirim
Hazır önermişken Banada Öner be hocam Ryzen 9 7950x3d alacağım veya fiyatına göre yeni çıkan işlemciyi Şuan sadece ram anakart ssd aldım kasa işlemci soğutucu filan almadım. 4 5K bütçe ayırmayı düşünüyorum soğutucuya çünkü sanal pc kuracağım 12 14 tane işlemciye çok yük binecek
12 14 işlemcinin her birine 4-5k diye düşünüyorumHazır önermişken Banada Öner be hocam Ryzen 9 7950x3d alacağım veya fiyatına göre yeni çıkan işlemciyi Şuan sadece ram anakart ssd aldım kasa işlemci soğutucu filan almadım. 4 5K bütçe ayırmayı düşünüyorum soğutucuya çünkü sanal pc kuracağım 12 14 tane işlemciye çok yük binecek
hangi kasayı kullanıyorsunuz, üstemi montaj yaptınız öne mi?Bence de alınmaz.
ARCTIC Liquid Freezer IIl -420mm kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Hangi kasa ileBence de alınmaz.
ARCTIC Liquid Freezer IIl -420mm kullanıyorum. Tavsiye ederim.
hangi kasayı kullanıyorsunuz, üstemi montaj yaptınız öne mi?
Lian Li Lancool 3 ile kullanıyorum.Hangi kasa ile
Kullanmadığın ürüne yorum yapma. Çok bilmişliğini kendine sakla.@DeviLJoN ne var zoruna mı gitti gerçekleri duymak herkese kızgın emoji atmışsın