Neler Yeni

MSI MAG Force 100M Kasa Nasıldır?

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Isı değerleri nasıl Ben Malzeme Kalitesi Kötü Diye Duydum O Yüzden Normalde Gözüm Kapalı Alıcaktım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok Ağır Duruyor
Isıdan yana bir sorunla karşılaşmadım ben almadan önce de hava akışı gayet iyi demişlerdi öyle aldım.
Malzeme kalitesinin kötü olduğunu kim söyledi ? ya ben anlamıyorum ya da söyleyen kişi yanlış söylemiş.
Malzeme kalitesi bana yeterli ve iyi geldi. (kasaya sahip olduğum için övmüyorum.)

Çok iyi bir kasa tavsiye ederim kendim kullanıyorum 499tl ye almıştım ATX anakartım kasaya taktım kasa da yer bile kaldı üstten baya yüksekliği iyi. Isı değerlerine gelecek olursak önden gayet iyi hava akışı var üste de 2 tane fan taktım ayrıdan işlemcim en fazla 60 dereceyi görüyor yazın kule tipi soğutucum var tabi. Kasa parasını hak ediyor. MSİ kalitesi belli zaten. Sadece ön tarafında toz filtresi yok biraz tozlanıyor ben bir fırçayla temizliyorum.
ön kısmını tamamen çıkarıp temizliyorum ben. sonra süpürge :D

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Bu bütçeye en iyi kasa bu
100m şuan fiyatını hak etmiyor.
Bu kadar kalitesiz bir kasa görmedim fotoğraflarından belli ediyor zaten gören kişi anlar.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Hocam Hiç Güzel Durmuyor

Isı Dereceleri Nasıl Hocam
Cooler master td 500 den bir tık daha iyi dark maxima v20nin soğutması

Bu kadar kalitesiz bir kasa görmedim fotoğraflarından belli ediyor zaten gören kişi anlar.
Dark maxima v12 ye kalitesiz demek?? Bende v20 si var dark maxima v20 tabii ki daha iyi ama v12 de fena değildir

Kardeşim bu arada bu video da dark maxima v20 vs cooler master td500 var izlemeni tavsiye ederim

Usta bence dark maxima v20 alsın soğutması aşırı iyi, her yerinde toz filtresi var USB C girişi de var yani baya iyi kasa zaten arkadaşımız da sürekli kasa değiştiremem demiş bence o zaman dark maxima v20 yi alsın bu arada dark maxima v20 de baya ucuzlamış şuan 650 tl ben zamanında 750 TL'ye almıştım

Son düzenleme:

Mehz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Talha
Cooler master td 500 den bir tık daha iyi dark maxima v20nin soğutması

Dark maxima v12 ye kalitesiz demek?? Bende v20 si var dark maxima v20 tabii ki daha iyi ama v12 de fena değildir

Kardeşim bu arada bu video da dark maxima v20 vs cooler master td500 var izlemeni tavsiye ederim

Usta bence dark maxima v20 alsın soğutması aşırı iyi, her yerinde toz filtresi var USB C girişi de var yani baya iyi kasa zaten arkadaşımız da sürekli kasa değiştiremem demiş bence o zaman dark maxima v20 yi alsın bu arada dark maxima v20 de baya ucuzlamış şuan 650 TL ben zamanında 750 TL'ye almıştım
hocam son kararım hala belli değil

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bende v12 var kalitesiz diyen arkadaş sanırım 100M falan kullanıyor. Plastik kasasıyla iyi günler dileriz. V12 büyük sevenler için V20 ise daha büyük sevenler için.
1624203509911.png

Mehz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Talha
Bende v12 var kalitesiz diyen arkadaş sanırım 100M falan kullanıyor. Plastik kasasıyla iyi günler dileriz. V12 büyük sevenler için V20 ise daha büyük sevenler için.
Alıntıyı görüntüle
Kasa Böyle Bakıncada Güzelmiş de Dereceli Nasıl

Alıntıyı görüntüle
He Birde v12 mi v20 mi ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

He Birde v12 mi v20 mi ?
V20 alın beni zamanımda v20 800+ idi ondan alamadım. Hava akışı olarak geldiğinde ortalamaydı ama önde 2 tane toz filtresi varmış içeridekini çıkarınca artık camı açınca kasa ısınıyor o kadar iyi soğuk hava dönüyor içeride yani. Tabii v20 kadar değildir muhtemelen.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan

He Birde v12 mi v20 mi ?
Bende v20 var gayet mutluyum ben 750 TL'ye aldım şuan ise 650 tl kesinlikle almanı öneririm

V20 alın beni zamanımda v20 800+ idi ondan alamadım. Hava akışı olarak geldiğinde ortalamaydı ama önde 2 tane toz filtresi varmış içeridekini çıkarınca artık camı açınca kasa ısınıyor o kadar iyi soğuk hava dönüyor içeride yani. Tabii v20 kadar değildir muhtemelen.
Bende v20 var knk kasanın her yerinde toz filtresi var

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Discord
orhanaygun#3804
Alıntıyı görüntüle
Aynen aynen plastik. Dark ve MSİ markasının arasındaki kalite ve prestij farkı dağlar kadar. Dark markasının rakipleri GAMETECH VE İZOLY. Dark markasının daha bu piyasada ismi yeni duyulmuş. Siz hala 35 yıllık MSİ markasının getir götürcülüğünü yapan dark markasını savunuyorsunuz. Kalitesiz kasanızla birlikte mutlu günler geçirmeniz dileğiyle.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Aynen aynen plastik. Dark ve MSİ markasının arasındaki kalite ve prestij farkı dağlar kadar. Dark markasının rakipleri GAMETECH VE İZOLY. Dark markasının daha bu piyasada ismi yeni duyulmuş. Siz hala 35 yıllık MSİ markasının getir götürcülüğünü yapan dark markasını savunuyorsunuz. Kalitesiz kasanızla birlikte mutlu günler geçirmeniz dileğiyle.
Aynen MSI' ın Plastik malzeme ağırlıklı kasaları, rakiplerine göre berbat ekran kartları gibi ürünleri var. MSI gördüğüm için almıyorum 35 yıllık kalitesizlik. MAG' den daha iyi işte maxima serisi isterse Asus olsun isterse MSI. Markanın önemi yok. DAHA İYİ.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Discord
orhanaygun#3804
Aynen MSI' ın Plastik malzeme ağırlıklı kasaları, rakiplerine göre berbat ekran kartları gibi ürünleri var. MSI gördüğüm için almıyorum 35 yıllık kalitesizlik. MAG' den daha iyi işte maxima serisi isterse Asus olsun isterse MSI. Markanın önemi yok. DAHA İYİ.
O zaman bana göre iyi diyeceksin ben kalite den anlamıyorum dersen anlarım zaten ASUS VE MSİ gibi dünya devi markaları kıyasladığın markaya bak gerçekten gülünç bir durum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
O zaman bana göre iyi diyeceksin ben kalite den anlamıyorum dersen anlarım zaten ASUS VE MSİ gibi dünya devi markaları kıyasladığın markaya bak gerçekten gülünç bir durum.
Evet, MSI gibi bir markayı DARK ile kıyaslıyorsam MSI için cidden gülünç bir durum :ROFLMAO: Marka savunup duruyorsunuz böyle eğlenemiyorum 1-2 marka daha kat işim içine.

Top Bottom