hamzacolk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 978
Bende var gayet güzel kasa. gerekirse foto atabilirim.Arkadaşlar Msı Mag Force 100m Almayı Tercih Ettim Fakat Son Öneri Sizindir Sizce Ne Almalıyım
Psu Xpg Pylon 650w
Bende var gayet güzel kasa. gerekirse foto atabilirim.Arkadaşlar Msı Mag Force 100m Almayı Tercih Ettim Fakat Son Öneri Sizindir Sizce Ne Almalıyım
Psu Xpg Pylon 650w
Parasının kasası biraz göze küçük gelir ama o fiyata da bu var yani.Arkadaşlar Msı Mag Force 100m Almayı Tercih Ettim Fakat Son Öneri Sizindir Sizce Ne Almalıyım
Psu Xpg Pylon 650w
Hocamın Demiş Olduğu Kasayı AlıcamDostum görünüşünü gerçekten beğenmediysen bir şey diyemem ancak sırf MSI diye 100M-100R tercihinde bulunacaksan çok kötü bir tercih haberin olsun. Maxima V20 ve Maxima V12 çok daha iyi kasalar.
Bu kasa daha hoş
CYGNUS ve Maxima v12' den iyi C tipi USB girişi falan var.
Tabi.Atarmısın
Isı değerleri nasıl Ben Malzeme Kalitesi Kötü Diye Duydum O Yüzden Normalde Gözüm Kapalı AlıcaktımTabi.
Ben 460Tlye almıştım bu kasayı. Cevaplarda değmez o paraya diyenler var.
Şimdiki fiyatı ne bilmiyorum değer mi diye ama kullanış olarak severek kullanıyorum.
Çok Ağır DuruyorBu kasa daha hoş
Hocam Hiç Güzel Durmuyorv12 ve v20 var onlara bakılabilir
Isı Dereceleri Nasıl HocamOnu alacana dark maxima v20 al cok iyi kasadır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
50 TL daha ekleyip v20 alsın bence ben kullanıyorum cok memnunum
iyi madem atılan kasaların hepsine bir bahane bulmuşsunHocam Hiç Güzel Durmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Isı Dereceleri Nasıl Hocam
Ne Alıcağım Belli Değil Herkes Başka bir şey öneriyor Bana Kesin bir şey lazımv12 ve v20 var onlara bakılabilir
Kararlı Değilim Tam Ne Yapıcağımı Bilmiyorum Hem Güzel Dursun Hem bende Gamepower çöp kasayı arattırmasıniyi madem atılan kasaların hepsine bir bahane bulmuşsun
madem 100m almakta kararlısın, nasıl diye sormanın mantığı yok değil mi?
Evet bende öyle düşünmüştüm.