FaceyYourFears
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sistem toplamaktayım artık sadece kasa kaldı ama karar vermekte zorlanıyorum.Daha önce bir kaç kere konu açtım ama halen karar veremedim.Son olarak aklımda birkaç model kaldı sizlerin fikrini danışmak istedim.Sistemim şu şekilde
İşlemci: ryzen 5 7500f
Anakart:Asus prime b650m-k
ekran kartı:ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB
Ram: Patriot viper venom rgb 2x16 gb 6400mz 32 cl
ssd: kioxia exceria plus g3 1 tb
psu:raijintek cratos 850w
soğutma:thermalright phantom spirit 120 se arbg
gördüğünüz gibi parçaları genellikle arbg tercih ettim kasa fanlarınında parçalarla senkronize yanmasını istiyorum.Dolayısıyla hem tasarım olarak hemde hava akışı olarak iyi bir kasa arıyorum.Akvaryum kasa bakıyordum ama hava akışı ve ısı değerlerinden dolayı vazgeçtim.Şuan baktığım kasalardan hangisini önerirsiniz veya başka öneriniz var mı ?
www.akakce.com
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,652798496.html
3-3.5k arası bunlar var veya bütçeyi artırıp 4-4.5kya aşağıda modellere çıkmaya değer mi?
inventus.com.tr
www.akakce.com
İşlemci: ryzen 5 7500f
Anakart:Asus prime b650m-k
ekran kartı:ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB
Ram: Patriot viper venom rgb 2x16 gb 6400mz 32 cl
ssd: kioxia exceria plus g3 1 tb
psu:raijintek cratos 850w
soğutma:thermalright phantom spirit 120 se arbg
gördüğünüz gibi parçaları genellikle arbg tercih ettim kasa fanlarınında parçalarla senkronize yanmasını istiyorum.Dolayısıyla hem tasarım olarak hemde hava akışı olarak iyi bir kasa arıyorum.Akvaryum kasa bakıyordum ama hava akışı ve ısı değerlerinden dolayı vazgeçtim.Şuan baktığım kasalardan hangisini önerirsiniz veya başka öneriniz var mı ?
Lian Li Lancool 205 Mesh Siyah 3 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 205 Mesh Siyah 3 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 205 Mesh Siyah 3 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,652798496.html
3-3.5k arası bunlar var veya bütçeyi artırıp 4-4.5kya aşağıda modellere çıkmaya değer mi?

PHANTEKS XT PRO ULTRA Black PH-XT523P1_DBK01, ATX Tempered Glass 4x140mm DRGB PWM Fan, Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS XT PRO ULTRA Black PH-XT523P1_DBK01, ATX Tempered Glass 4x140mm DRGB PWM Fan, Siyah Kasa

Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.946,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!