MSİ Mag Forge M100A D60 alınır mı?

Kaano

80+
Reaksiyon skoru
36
Kasam yamulduğu için ve psu canlı bomba gibi her an patlamaya hazır olduğu için bunları değiştirmeye karar verdim. Böyle bir kasa ve psu buldum alınır mı sizce? Ayrıca mağazalardaki stok durumu kontrolü ne kadar doğru? Ona göre bugün gidip elden alacağım.

Sistemin imzandaki gibiyse bu kasa sana fazlasıyla yeter doğru bir tercih

Sistemin imzandaki gibiyse bu kasa sana fazlasıyla yeter doğru bir tercih
Evet şuan bu sistemi kullanıyorum. Bir sorum daha olacaktı. Ben birde üstüne arc a750 almayı düşünüyorum. Darboğaz yapar mı sizce ?

3060 ti ya denk olduğu için yaratabilir
Evet şuan bu sistemi kullanıyorum. Bir sorum daha olacaktı. Ben birde üstüne arc a750 almayı düşünüyorum. Darboğaz yapar mı sizce ?

Kasam yamulduğu için ve psu canlı bomba gibi her an patlamaya hazır olduğu için bunları değiştirmeye karar verdim. Böyle bir kasa ve psu buldum alınır mı sizce? Ayrıca mağazalardaki stok durumu kontrolü ne kadar doğru? Ona göre bugün gidip elden alacağım.

Kesinlikle önermiyorum bu kasayı hocam. O kadar para veriyorsun yan cam pleksi geliyor kasa desen acayip küçük ekran kartının hava alabileceği sadece bir parmak kalınlığında boşluk var.

Bunun dışında kasa + psu bakma

Hocam kasa cok kucuk ve malzemesinin kotu oldugunu soyluyorlar. Bence almayin onon yerine arkadasin attigi XPG kasaya bakin cok daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun dışında kasa + psu bakma

3060 ti ya denk olduğu için yaratabilir
hocam ben kartı aldım taktım. Valorant girdim ama her dakika drop yiyorum darboğazdan kaynaklı mı ?

Furmark testinde kartı %94 çalıştırıyor max

Hocam kasa cok kucuk ve malzemesinin kotu oldugunu soyluyorlar. Bence almayin onon yerine arkadasin attigi XPG kasaya bakin cok daha iyi.
Malzeme kalitesi normal ama kasa çok küçük ben mediamarkta baktım

alınmaz çok küçük bir kasa

Geri