Zoko Moko Rampage Gamebooster daha kaliteli zatenDetaylarına burdan bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1500e gamebooster rampage felan var benim bildiğim ne var başka ?
Zoko Moko Rampage Gamebooster daha kaliteli zatenDetaylarına burdan bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1500e gamebooster rampage felan var benim bildiğim ne var başka ?
tamda onu sorcaktım zoko amiralden iyi mi??zoko amiral var taş gibi kasa ama 200 lira felan koymak gerekiyor
yok kasa yamuluyomus yukardan bırı soylemıs hem zokonun sac kalınglıgı 0.60mm oyle bıseyutamda onu sorcaktım zoko amiralden iyi mi??
yamuluyomuş derken anlamadımyok kasa yamuluyomus yukardan bırı soylemıs hem zokonun sac kalınglıgı 0.60mm oyle bıseyu
sac kalınlıgı kotu kasanın metalıyamuluyomuş derken anlamadım
hee okeysac kalınlıgı kotu kasanın metalı
ulan aynı kasazoko amiral var taş gibi kasa ama 200 lira felan koymak gerekiyor
arada 1 k var ve zoko da argb @Palo DAYI 👑ulan aynı kasa
RAMPAGE INFINITY MESH 4*120mm ARGB Fan Manyetik Temperli Camlı Mid-T GAMING KASA
bende bu var argb fanlı malzeme kaliteside aynısysa fiyat bedava ama zokoda rainbow fan var o kötü
valla malzemeden calmadlarsa bedava bu fiyata 4070 ti 360 mm sıvı sogutma ekstra fan doldurdum kasaya halen dana gibi yer var rampageki versiyonda ki anakartım atx bence ihtiyacı olan alsın ben çok memnunum ozellıkle yan kapagın açılışından mıknatıs büyük kolaylıkarada 1 k var ve zoko da argb @Palo DAYI 👑
aynısı sadece farklı ad ile getirmişlervalla malzemeden calmadlarsa bedava bu fiyata 4070 ti 360 mm sıvı sogutma ekstra fan doldurdum kasaya halen dana gibi yer var rampageki versiyonda ki anakartım atx bence ihtiyacı olan alsın ben çok memnunum ozellıkle yan kapagın açılışından mıknatıs büyük kolaylık