h.o iyi fiyat ama ben bi monitöre bu kadar para vermem (istesemde veremem zaten)Bu monitör vatan bilgisayar mağazasına gidip mag274qrf-qd test ettim renkleri güzel di yansıma da yapmıyordu ama 60hz de ghosting vardı ama 165hz de bunun olacağını zannetmiyorum bir de normal ve fast tepkime hızların da ghosting yok sanırım rtings de öyle gösteriyor ama ölü piksel çıkma olasılığı yüksek demişlerdi mağazada ve amazon.com da alan kişiler çeyreği olumsuz yorumdu ölü piksel den dolayı gerisi olumlu idi. Ancak bu gün hepsiburada %11 indirim var diye almak istedim 4699tl ye bakalım ölü piksel çıkarsa iade ederim diye düşünüyorum en kötü bu monitör de tek quantum dot yok o yüzden çok önem göstermedim bir filtre için fazladan 2k.
Geç kaldın artık okursun incelemeyiUla dedik ya Mayıs sonunda monitörün incelemesini yaparız diye, hemen başkaları çıktı.
Bende yapacağım.Geç kaldın artık okursun incelemeyi
Sonuç olarak benim yapacağım uzun kullanım testi olacak. Kaç aydır bende.Geç kaldın artık okursun incelemeyi
Senin daha pc in yok nasıl yapıcanBende yapacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonuç olarak benim yapacağım uzun kullanım testi olacak. Kaç aydır bende.
PS4: Geldim işte dostum.Senin daha pc in yok nasıl yapıcan
Umarım fazla fark yoktur, QD modelini almadığına pişman olmak istemiyorum.Knk bakalım QD ile arasında fark var mı
https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-g-sync-pivot-oyuncu-u-fiyati,947398879.html benim kullandığım monitör buydu ps5 ve pc de kullandım ps5 de 4k 60hz olarak kullandım renkleri görüntüsü süper ve on numara bir şey di renkler o kadar canlıydı ki anlatamamKnk bakalım QD ile arasında fark var mı
Bende QD almadım ama mağazada gördüm baya canlı idi renkleri.Umarım fazla fark yoktur, QD modelini almadığına pişman olmak istemiyorum.
Avrupa tipi, direkt takıp çalıştirdim.Bende QD almadım ama mağazada gördüm baya canlı idi renkleri.
Bu monitör de keşke olsaymış dediklerim ise şunlar;
2.0 USB yerine, 2 Adet 3.1 Gen 1 olsaydı.
HDR Ready yerine DisplayHDR 400 sertifikası olsaydı.
Displayport 1.4 olsaydı 165hz de hdr açık 10 bit görüntü alabilseydik.
@✓Arda güç kablosu Amerikan tipi mi, Avrupa tipi mi? İncelemeler de Amerikan tipi vardı da o yüzden soruyorum bir de dönüştürücü almayalım.