MSI MB X670E GAMING PLUS WIFI AM5 7800MHZ(OC) 4x M.2 SSD slotlu mobo alınır mı?

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
495
Selam, bu başlıktaki anakartı düşünüyorum özellikle 4 tane M2ssd yuvası olduğu için favorim bu. Bu anakart nasıldır veya benzer tavsiyeleriniz var mı? Bütçe 12-13bin TL.

Hali hazırda kullanıyorum dolu dolu portları dolu dolu girişleri ve yuvaları mevcut o fiyatları hak ediyor mu emin değilim ama kart çok güzel X serisi ve dolu bir seri zaten. Ben 9k ya almıştım indirimde Hatta 8800e bedavaya denk geldi illa bu segment değilse istediğin şey B650 tomahawk al 9k ya bulunuyor

Hali hazırda kullanıyorum dolu dolu portları dolu dolu girişleri ve yuvaları mevcut o fiyatları hak ediyor mu emin değilim ama kart çok güzel X serisi ve dolu bir seri zaten. Ben 9k ya almıştım indirimde Hatta 8800e bedavaya denk geldi illa bu segment değilse istediğin şey B650 tomahawk al 9k ya bulunuyor
O dediğin de güzel ama 3 tane M2 slotu var bana 4 lazım. Bir de bazı yerlerde bu kartın boot süresi çok uzuyor ve biosa girmiyor gibi şikayetler olmuş, sende böyle sorunlar varmı hocam? Error ışıkları yanıyormuş 1-2 dakika ilk açılışta falan mesela.

O dediğin de güzel ama 3 tane M2 slotu var bana 4 lazım. Bir de bazı yerlerde bu kartın boot süresi çok uzuyor ve biosa girmiyor gibi şikayetler olmuş, sende böyle sorunlar varmı hocam? Error ışıkları yanıyormuş 1-2 dakika ilk açılışta falan mesela.
hayır hocam böyle sorunloarım yok anakart gayet stabil ve sağlam çalışıyor. 4 m2 slotu olması gerekiyor mu? 1TB yerine 2 alır farkı kapatırsınız.

hayır hocam böyle sorunloarım yok anakart gayet stabil ve sağlam çalışıyor. 4 m2 slotu olması gerekiyor mu? 1TB yerine 2 alır farkı kapatırsınız.
Teşekkür ederim hocam geçtim siparişi, hayırlı olur inş.

MSI da öyle bir hata olmaz hocam :D memory training açıktır. Biosa giremeyende ne bilim. Gaming Plus en düşük model ama ben B450 olarak yıllardır kullanmıştım f/p kart yani. Sizi uzun yıllar taşır. Onun dışında B850-A Asus Rog strix vardı o civarlarda, fiyatı artmış, ssd olarak da 4 slotlu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,327
Üyeler
183,727
Son üye
Turkbeyy
Geri