O dediğin de güzel ama 3 tane M2 slotu var bana 4 lazım. Bir de bazı yerlerde bu kartın boot süresi çok uzuyor ve biosa girmiyor gibi şikayetler olmuş, sende böyle sorunlar varmı hocam? Error ışıkları yanıyormuş 1-2 dakika ilk açılışta falan mesela.Hali hazırda kullanıyorum dolu dolu portları dolu dolu girişleri ve yuvaları mevcut o fiyatları hak ediyor mu emin değilim ama kart çok güzel X serisi ve dolu bir seri zaten. Ben 9k ya almıştım indirimde Hatta 8800e bedavaya denk geldi illa bu segment değilse istediğin şey B650 tomahawk al 9k ya bulunuyor
hayır hocam böyle sorunloarım yok anakart gayet stabil ve sağlam çalışıyor. 4 m2 slotu olması gerekiyor mu? 1TB yerine 2 alır farkı kapatırsınız.O dediğin de güzel ama 3 tane M2 slotu var bana 4 lazım. Bir de bazı yerlerde bu kartın boot süresi çok uzuyor ve biosa girmiyor gibi şikayetler olmuş, sende böyle sorunlar varmı hocam? Error ışıkları yanıyormuş 1-2 dakika ilk açılışta falan mesela.
Teşekkür ederim hocam geçtim siparişi, hayırlı olur inş.hayır hocam böyle sorunloarım yok anakart gayet stabil ve sağlam çalışıyor. 4 m2 slotu olması gerekiyor mu? 1TB yerine 2 alır farkı kapatırsınız.