❌İndirim Bitti! MSI X670E GAMING PLUS WIFI 8999TL!

Sen haklısın 6000mhz ramler 8000i geçiyor. Dünyanın ünlü youtube kanallarından biri bütün dünyaya yalan söylüyor.

Sözünün eri değilsin anladık. Bir sürü test gösterdim hala genel diyorsun. Yüzlerce test yapacak hali yok milletin. İlgili videoyu izle farkları görürsün. Link nerde diye sorarsan youtube orda arayıp bulabilrsin.
olum sen sorunlu musun? 6000mhz ram 8000mhz rami geciyor demedim hicbir zaman. aksine 8000mhz ramlerin ortalamada yuzde 5 daha iyi calistigini soyluyorum zaten.

8000mhz diye satilan ramlerin 6000mhz ramlerin oc yapilmis halleridir dedim. yani sen daha ucuza 6000mhz sk hynix a chipsete sahip herhangi bir ram alirsan kolaylikla 8000mhz de kullanabilirsin kendi oc ayarlarini yaparak. hala anlamiyor hala cevap veriyor. okusana yazdigimi cocuk vallahi kendimi parcaliyacam artik.

youtube kanalı hardware unboxed. yillardir takip ederim kendilerini. ben adamlara yalan soyluyorlar demedim ki. bazi uygulamarda yuzde 5'den fazla fark elde edebilirsin ancak genel performans anlaminda yuzde 5'i gecmez bu fark o yuzden ugrasmaya gerek yok diyorum sadece. ugrasicaksan da 8000 diye rame fazla para verme 6000mhz hynix a chipsete sahip herhangi bir ram al oc ayarlarini kendin yap diyorum. tovbe yarabbim tovbe yaa. sal artık şurayı hakkaten kanser ettin beni...

Son düzenleme:
olum sen sorunlu musun? 6000mhz ram 8000mhz rami geciyor demedim hicbir zaman. aksine 8000mhz ramlerin ortalamada yuzde 5 daha iyi calistigini soyluyorum zaten.

8000mhz diye satilan ramlerin 6000mhz ramlerin oc yapilmis halleridir dedim. yani sen daha ucuza 6000mhz sk hynix a chipsete sahip herhangi bir ram alirsan kolaylikla 8000mhz de kullanabilirsin kendi oc ayarlarini yaparak. hala anlamiyor hala cevap veriyor. okusana yazdigimi cocuk vallahi kendimi parcaliyacam artik.

youtube kanalı hardware unboxed. yillardir takip ederim kendilerini. ben adamlara yalan soyluyorlar demedim ki. bazi uygulamarda yuzde 5'den fazla fark elde edebilirsin ancak genel performans anlaminda yuzde 5'i gecmez bu fark o yuzden ugrasmaya gerek yok diyorum sadece. ugrasicaksan da 8000 diye rame fazla para verme 6000mhz hynix a chipsete sahip herhangi bir ram al oc ayarlarini kendin yap diyorum. tovbe yarabbim tovbe yaa. sal artık şurayı hakkaten kanser ettin beni...

Bu cevabı görmemişim.

Konununun başında "6000 mhz ustu degerlerde inanin gozle gorunur hicbir fark yok amd sistemlerde" diyen sahış hardware unboxed testinindeki rtx 5090 1080p oyun testindeki bazı oyunlarda yüzde 15lere varan min ve avg kare farklarını görünce çark etmiş. Konunun başında atıp tutanlar yüzde 5 fark nerede göster diyenlerin hiçbiri konuya uğramaz oldu hardware unboxed testini görünce
🤣

Dün eline usb bellek alıp format atmayı öğrenenler uzman oldu başımıza!!!! İsteyen bu yazdığımı üstüne alınabilir!

"rame fazla para verme 6000mhz hynix a chipsete sahip herhangi bir ram al oc ayarlarini kendin yap diyorum"

burada haklısın ama herkes bunu yapabilecek bilgi ve tecrübeye sahip değil. Millet alıp yapamayacak sonra sağa sola sallayacak.

Son düzenleme:
Geri