- Konu Sahibi Konu Sahibi
olum sen sorunlu musun? 6000mhz ram 8000mhz rami geciyor demedim hicbir zaman. aksine 8000mhz ramlerin ortalamada yuzde 5 daha iyi calistigini soyluyorum zaten.Sen haklısın 6000mhz ramler 8000i geçiyor. Dünyanın ünlü youtube kanallarından biri bütün dünyaya yalan söylüyor.
Sözünün eri değilsin anladık. Bir sürü test gösterdim hala genel diyorsun. Yüzlerce test yapacak hali yok milletin. İlgili videoyu izle farkları görürsün. Link nerde diye sorarsan youtube orda arayıp bulabilrsin.
8000mhz diye satilan ramlerin 6000mhz ramlerin oc yapilmis halleridir dedim. yani sen daha ucuza 6000mhz sk hynix a chipsete sahip herhangi bir ram alirsan kolaylikla 8000mhz de kullanabilirsin kendi oc ayarlarini yaparak. hala anlamiyor hala cevap veriyor. okusana yazdigimi cocuk vallahi kendimi parcaliyacam artik.
youtube kanalı hardware unboxed. yillardir takip ederim kendilerini. ben adamlara yalan soyluyorlar demedim ki. bazi uygulamarda yuzde 5'den fazla fark elde edebilirsin ancak genel performans anlaminda yuzde 5'i gecmez bu fark o yuzden ugrasmaya gerek yok diyorum sadece. ugrasicaksan da 8000 diye rame fazla para verme 6000mhz hynix a chipsete sahip herhangi bir ram al oc ayarlarini kendin yap diyorum. tovbe yarabbim tovbe yaa. sal artık şurayı hakkaten kanser ettin beni...
Son düzenleme: