❌İndirim Bitti! Asus Tuf Gaming X670E-Plus Wifi Anakart - 13.999 TL

Neden? Ben konuyu bilmiyorum anlamıyorum sebebini de yazarsanız bilmeyenler de eleştiriyi anlar

yani bunu alacağınıza x870e tomahawk 15e düştü geçen onu alın ya da düz x870

x870 neden alıyorsunuz ki? oyun için pc kuruyorsanız b850 gayet yeterli.

Het önüne gelen konu açamamalı

Laf etti balkabağı, koy tabağa, ye sabaha.

Önceki mesajlaşmalarından millete "o alınır mı bir şey bildiğiniz yok" veya " herkesin zekası bir değil tabi ehehe" "donanım bilgin bu kadarsa yol yakınken vazgeç ahaha" gibi ezilmiş bir kişiliğe sahipmiş gibi yazılara sahip olan şahsınızın pek kâale alınmaması gerektiğini düşünüyorum.
En yakın zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.

yani bunu alacağınıza x870e tomahawk 15e düştü geçen onu alın ya da düz x870

Aslında ben de aynı şekilde düşünüyorum. x670e anakartların avantajı x870 serisi anakartlara kıyasla daha oturmuş kararlı bir biosa sahip olması ve ramlerin uyumluluğu konusunda daha az sorun çıkartması diye biliyorum. Bu başlığı sıcak fırsat diye açmamın sebebine şöyle bir örnek vereyim; misal Asus rog astral rtx 5080 ekran kartı güncel en düşük fiyatı 88.299 TL olarak gözüküyor. En düşük rtx 5080 56.000 TL civarı. Asus rog astral rtx 5080 70.000 - 72.000 TL gibi bir fiyata düşse burada yine benim tarafımdan veya başkası tarafından başlık açılır. Çünkü ben bir rtx 5080 ekran kartını 70.000 TL civarına almak istemesem de başka bir donanım arşivi üyesinin beklediği fırsat bu olabilir. Yani başka biri sırf Asus rog astral diye 70.000 TL'yi gözden çıkartıp sıcak fırsat gözüyle bakabilir. Bu sebeple benim için pek alım fırsatı olarak gözükmeyen ürün başkası için sıcak fırsat olabilir. Söz konusu üründe de bu geçerli. Ben de sırf Asus tuf x670e anakartına 14.000 TL vermek istemezken başka biri son 7 ayın en düşük fiyatına bu ürünü almak istiyor olabilir. Benzer fiyatlara x870 veya x870e alınabilecek olması alacak kişinin düşüncesine bağlıdır diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,678
Üyeler
183,156
Son üye
İdiot
Geri