Muci46
80+ Bronze
hadı ya 12 den sonra almayı dusnuyordumMech önermem 100 derece ile kullandım düzelttikleri dediği tırnak içinde "düzelttikleri GP modelini" kullandım
Önermem hocam mech modelini almayın sonra sıkıntı çekersinizhadı ya 12 den sonra almayı dusnuyordum
hadı ya 12 den sonra almayı dusnuyordum
Bildiğim kadarıyla Sapphire veya XFX markaların giriş segment kartları (Pulse ya da Swft) da aynı fiyattalar. Amd ekran kartlarinin giris seviyesinde, bu iki marka daha tecrubeli soğutma konusunda. Msi mech çok kaliteli bir geçmişe de sahip değildi açıkçası.Gayet alabilirsin mech modelini max yükte 6600xt 65-70 civarı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
6600xt bak bu bide öyle düşün
O derecelerin pek bir önemi yok bir de zamanla görün kartın iki tane göründüğü derecesi var 70 derece var birde farklı bir derece ayarı var sadece AMD kartlarda açılabiliyorGayet alabilirsin mech modelini max yükte 6600xt 65-70 civarı oluyor
gayet ıyıı netden alıcagım modele baktım vıdeolarına gayet ıyımıs tsk edermGayet alabilirsin mech modelini max yükte 6600xt 65-70 civarı oluyor
Dediğin derece "Hotspot" olarak geçiyor. Ve normal derece ile hotspot derecesi arası 30 dereceden yüksek olamaz nerdeyse. Ortalama 15-20 derece max fazla olurO derecelerin pek bir önemi yok bir de zamanla görün kartın iki tane göründüğü derecesi var 70 derece var birde farklı bir derece ayarı var sadece AMD kartlarda açılabiliyor
Mech GP kartını kullandığımda başta 90 derece çalışıyordu zamanla 105 dereceye çıktı
PC'i kullanamıyordum kapanıyordu
6600 ıcın mı dıyorsun bunuO derecelerin pek bir önemi yok bir de zamanla görün kartın iki tane göründüğü derecesi var 70 derece var birde farklı bir derece ayarı var sadece AMD kartlarda açılabiliyor
Mech GP kartını kullandığımda başta 90 derece çalışıyordu zamanla 105 dereceye çıktı
PC'i kullanamıyordum kapanıyordu
Farkındayım Hotspot olarak geçtiğinin konum var fotoğraflarını bile atabilirim hotspotun 120 dereceye kadar dayanabildiğinide söylüyorlar ona bakılırsa ama dayanmıyorduDediğin derece "Hotspot" olarak geçiyor. Ve normal derece ile hotspot derecesi arası 30 dereceden yüksek olamaz nerdeyse. Ortalama 15-20 derece max fazla olur
RX 5700 için söylüyorum diğer mech kartlarasa bakabilirsiniz6600 ıcın mı dıyorsun bunu
Hocam 5700 de fiyaskoyku ya. Üretmeyi de erken bıraktılar zatenFarkındayım Hotspot olarak geçtiğinin konum var fotoğraflarını bile atabilirim hotspotun 120 dereceye kadar dayanabildiğinide söylüyorlar ona bakılırsa ama dayanmıyordu
RX 5700 için söylüyorum diğer mech kartlarasa bakabilirsiniz