Kasanın içindeki marka çeşitliliğinin bol olması sıkıntı olmaz mı ? Ekran kartı asusÖnemli Olan Marka deil önemli olan Anakarta Faz Kurulumu Ve mospetler hangisinde bunlar Daha iyi İse o alınır ha şöyle bi durum var zaten ikisinden birinide alsan Pişman olmassın
Yani o da doğru ama işte içerik olarak asus biraz daha zengin duruyor gibi diğer türlü dediğin gibi ram frekansı olarak msı daha iyi ama ne kadarını doldurabileceğim orası da muammaİkisi de genel hatları ile birbirine benzer özelliklere sahip.
Arada bazı büyük farklar da olabiliyor. Ama TR'de bunlar ne kadar önemli bilinmez.
Misal;
Kartların RAM desteği; 128 GB
MSI --- 5000+ Mhz
Asus - 4400 Mhz
Arada sağlam fark var.
Ama sisteme bu farkı kullanabileceğin RAM koyabilecek misin, önemli olan bu.
Asus ------------------------------------------------- MSIAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Performans açısından hiç bir sıkıntı olmaz. Olsaydı işlemci - RAM vs. de ASUS olması gerekirdi.Kasanın içindeki marka çeşitliliğinin bol olması sıkıntı olmaz mı ? Ekran kartı Asus
Teşekkür ederim tavsiyelerin içinPerformans açısından hiç bir sıkıntı olmaz. Olsaydı işlemci - RAM vs. de Asus olması gerekirdi.
Bu marka komb. tamamen kişisel tercih ve görsellik.
"Ya görsellik önemli benim için. Anakart ile GPU'yu birbirine AuraSYNC ile bağlamak istiyorum, aynı anda kırmızı yansınlar" diyorsan Asus alırsın.
"Ya diğerinde de ışık var. Zaten oyun vs. oynarken gözüm görmeyecek, çok ilgilenmeyeceğim" diyorsan bütçene ve performansa göre alırsın. (MSI veya Asus al demiyorum.)